Starševski čvek

Izostanek menstruacije-zanositev?

Default avatar
1. Ne paničari
2. Pojdi po test, pa ne po enega ampak dva ali 3
3. Test naredi takoj ko prideš domov in potem takoj zjtraj, prvi urin ker takrat pokaže najbolj za ziher
4. Če si noseča premisli, ali bi otroka obdržala, še zmeraj lahko narediš splav, sploh ker je zelo zgodaj. Dali ti bodo tableto, kjer se ti bo potem sčistilo in boš začela krvaveti tako kot pri močnejši menstruaciji. Mlada si imaš še celo življenje pred sabo
5. Pojdi k ginekologinji po kontracepcijske tablete.
6. Pazi kaj delaš. Prakticirat seks kar tako ni ok, prav tako si mlada in verjetno tudi zelo plodna. Previdna bodi.

Pa sporoči nam kako je.
Default avatar
Bojim se je napisal/a:
Po splavu seveda obstaja možnost, da postaneš neplodna. Poznam sama primer. Po splavu (ja, narejenim v bolnišnici z vso sodobno medicino in strokovnjaki), je dobila eno hudo vnetje, posledica pa neplodnost. To je zelo redko, izključeno pa ni. Če smatraš splav kot umor, potem ga ne delaj, ker ti bo do konca življenja žal in te nihče ne bo prepričal, da je tisto (samo) zarodek. Preberi kako zgodbo o puncah, ki so zelo mlade zanosile in so obdržale otroka.

Glede španske muhe je pa tako, da bo tisto pravo fant zelo težko dobil, ker kolikor vem ni legalna. Tisti zvarki, ki jih pod imenom španska muha najdeš v erotičnih trgovinah, pa so itak lari fari in sploh ne delujejo. In še to, če je fant to sposoben narediti, je bolje, da ga čimprej pustiš. Tudi glede na to, da mu ti ne zaupaš, vajina zveza nima nobene prihodnosti.
Default avatar
Test je pokazal da nisem noseca.
Default avatar
Hey!
Imam menstruacijo, fant pa me je 1.1.2021 s penisom samo oplazil po vagini ni mu prislo sla sem se umiti. Je mozno da sem noseca ceprav imam normalno menstruacijo?