nutela
Videla sem jih v Kompas shopu v Jaršah pri Domžalah.
Z veseljem
Z žlico. In to taveliko, kadar me popade!
(Kaj če bi se eni malo manj brigali za to, kaj drugi (popolni neznanci) jemo in se rajši ukvarjali s sabo?)
[/quote]
Samo povem, zaradi mene lahko ješ tudi strup, če ti paše. Ali pa si nasuj bel sladkor, dodaj margarino, kakav (kar je zopet sladkor) in jej z žlico, to je nutela.
Ne bom odgovorila na vprašanje in ne bom sodila kaj kdo je. Sem pa enkrat poslušala oddajo o čipsu, ki je tudi ene vrste “droga”. Svetovali so, da naj vedno kupimo najmanjšo embalažo, ker čips pač jemo dokler ga ne zmanjka. In tako ga pojemo manj. Morda bi to veljalo tudi za nutelo.
jaz sem se tega začela držat (ne samo pri čipsu in nuteli). Tako otroci (in midva z možem) pojemo tega “šita” bistveno manj. Je pa res, da se to kupi pri nas le nekajkrat na leto- kljub manjšim embalažam.
Samo povem, zaradi mene lahko ješ tudi strup, če ti paše. Ali pa si nasuj bel sladkor, dodaj margarino, kakav (kar je zopet sladkor) in jej z žlico, to je nutela.
[/quote]
Mi smo odrasli z Nutello pa nam čisto nič ne manjka… zdravi smo kot riba 🙂 Danes je sladkor celo v klobasah in praktično vseh pijačah.