Pederčina
s poudarkom na BI! Kuhajo mi sosede, pere ps, otrok mam mende štiri, tak da z maminimi idejami odjeBI! ;-)takega bi rada mela je napisal/a: ↑Pederčina je napisal/a: ↑
Tebi se še o razliki med priložnostjo in skušnjavo ne sanja, zato boš vedno iskalo službe.
Primer uspeha v poslu: človek je poleg oš komaj zdelal 6 mesečno šolo za šoferaj. Ko je to spacal, je v neki fabrki kjer je razkladal videl stroj za izdelavo kosovnih žlebov. Poleg šihta je doma delal enak stroj vendar na popolnoma drugi princip delovanja. Tako je ustvaril prvo mašino za neskončne žlebove v slo, pa še vse materijale je vlekla.
Lahko ti pa povem še lastno izkušnjo: kako sem kot služabnik viličarist, nekoč zjebal lastnika takrat enega vodilnih podjetij s softverom za logistiko v slo: Pred novo stranko (najboljši sosed) sem ga tako osramotil, da so me zasovražili še vsi v podjetju kjer sem bil služabnik, saj sem norme s svojo idejo postavil na popolnoma druge temelje, kar je za posledico potegnilo višek kadrov in 3 kratno učinkovitost enega sklopa delovnega procesa. Namesto da bi bil nagrajen z več 100k€ (polovico letnega prihranka), se je nad menoj zgodil totalen pogrom, zato sem služabništvo za vedno zapustil. Kasneje sem zvedel (od nekdanjega mojega šefa- je tudi odletel zarad mene), da sem dregnil v večmiljonsko pranje denarja.
Tak da ne, pero ne ponuja posla temveč služabništvo.
Če pa kdo pozna kakega računalničarja, ki je že sam ustvaril svoj posel in mu je postalo dolgčas, pa mu jaz prodam idejo za ustvariti softver, ki ga bo lahko tržil po celem svetu in to od doma. Cena: 5 mio€ na roke.
Pero, nisem te zastonj na pir vabil...
Takega bi rada mela , drgač ne bom nikdar veseeela...Pederčina, povej kje živiš ...Mama so djal, da ne bi blo nč čudnega, ko bi ti eno vzel, da bi ti kuhava an prava...Lahko bi tud vijačnice podvajala...