Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Sodelavka in prhljaj

Default avatar

A že sneži

A v pisarni nekateri skupaj sedite kot v kinu al pa doma na kavču ob odprtem oknu s prepihom, kjer pol najmanj listje skoz okno not leti.
Če ima nekdo toliko prhljaja, da bi ga izvažal s šajtrgo, je pa za k doktorju. Tko kot gre tisti, ki na obrazu nima zgolj mozoljčka.
Ker živčnost povzroča tudi prhljaj, avorica, pazi da tudi ti ne dobiš, ker potem te bo še kaj drugega motilo. In kaj boš, ko ti stolov zmanjka?
Mogoče se sama zdravstveno kako spopada, pa ji ni prijetno.
Mogoče pri sodelavkah ker moti kriv nos druge sodelavke, ker ji njen nos kvari pogled na idilično naravo skozi okno. Najbolje, da gre k plastiku menda.
Sicer pa, lahko napišeš na vrata pisarne, da naj vsak za sabo pospravi, pol jo pa usekaj, da se zaradi njenega snega na glavi vsak dan po rit sankaš po njem.
Spomnim se primera, ko je ženska hotla le veselje delit z drugo in vpraša, o kdaj pa pričakuješ, ona pa, kaj pa, a kdaj bom shujšala, ker sem se sam zredila.
In če imate tolk stolov na razpolago, naj ti pa še kakšno pisarno dajo. Če v tvoji pisarni res tako sneži.
Še dobro, da nima mozoljev in bi kraste stran letele. Nasvet bi bil lahko sprehod med malico v kakšno fensy drogerijo po nasvet. Če ji ga sama ne bi mogla podati.