Najboljši hamburger v Ljubljani in okolici
Priznam, da je z moje liste s prvega mesta 7 Burger iz Kamnika zrinil Lars&Svena.
Lista zame prvih pet:
1. 7burger Kamnik
2. Organic garden ( Črni burger – losos)
3. Kavarna Tiskarna, Lj Dunajska
4. Lars&Sven
5. Fany & Mary
Pa jasno, Burgerfest na Pogačarjevem trgu ko je v pogonu.
Pa vam?
Albanske burgerkarnice so izvzete – hvala za razumevanje.
men je dober, samo lokacije mi niso ok … sven&larson mi ni, pop’s mi je najboljši, navita cena, ampak lokacija super …
Prijatelji naju nenehno vabijo, ampak, ko sva v Lj, je vedno toliko druge boljše izbire, da burgerji odpadejo.
[/quote]
ja to je pa stvar odločitve 🙂
To si znam sama naredit doma iz boljših sestavin, ne rabim drugje jest, gurmanskega burgerja iz starane govedine pač ne. Pa da jih ne bom preveč hvalila, ko se je to pojavilo, je vsa družina navalila, ampak se človek tudi tega naveliča. Zdaj se mi ob pogledu na burger malo obrne, pa je lahko še tako vrhunski. So se izpeli. Ja, vse prihaja k nam malo z zamudo. Kaj je v tujini zdaj in? Da vem, kaj prihaja k nam. 🙂 Gintonicmanija je bila recimo v Nemčiji aktualna že pred petimi leti, pri nas se je začela šele letos.
To si znam sama naredit doma iz boljših sestavin, ne rabim drugje jest, gurmanskega burgerja iz starane govedine pač ne. Pa da jih ne bom preveč hvalila, ko se je to pojavilo, je vsa družina navalila, ampak se človek tudi tega naveliča. Zdaj se mi ob pogledu na burger malo obrne, pa je lahko še tako vrhunski. So se izpeli. Ja, vse prihaja k nam malo z zamudo. Kaj je v tujini zdaj in? Da vem, kaj prihaja k nam. 🙂 Gintonicmanija je bila recimo v Nemčiji aktualna že pred petimi leti, pri nas se je začela šele letos.
[/quote]
Ah, džin na različne načine se pije že desetletja.
Ah, džin na različne načine se pije že desetletja.
[/quote]
Itak da se, ampak pri nas množično v taki obliki pač ne. Danes ga pijejo ženske, ki lani zanj slišat niso hotele. Specializirani toniki, mal moninija, dodatkov, pa nastane čisto druga pijača. o tem govorim. Pa proizvajalci rastejo kot gobe po dežju.
Konjsko meso je zdravo. Pasje ali mačje meso pa ni, ker obstaja tveganje za paraziti ipd. pizdarijami. Predvsem je problem zarad prehrane psov in mačk, ter stika z ostalimi klateškimi živalmi. Riziko je prevelik. Zato so rastlinojede živali (herbivori) nekako bolj “čisti” in varni za prehrano višje po verigi. Delno pa je ljudem sporno jest psa zaradi sentimentalnosti do psov.
Od teh malih živali se recimo za meso splača vzgajat kunce, zajce, kuretno. Psov pa mačk pa nikakor.
Itak da se, ampak pri nas množično v taki obliki pač ne. Danes ga pijejo ženske, ki lani zanj slišat niso hotele. Specializirani toniki, mal moninija, dodatkov, pa nastane čisto druga pijača. o tem govorim. Pa proizvajalci rastejo kot gobe po dežju.
[/quote]
Gin Tonic se ne nekoč pil v tropskih deželah (Indija..), ker tonic vsebuje kinin – proti malariji.
Tokyo Piknik
Tabay Brothers
Soba 102
Winners Lounge
…