Forum.Over.Net

Starševski čvek

Dobila sem račun za telefon 672 evrov, ker sem klicala vedeževalko

Default avatar

kaj narediti

Me je skoraj kap, ko sem odprla. Ampak a sem jaz dolžna plačat a račun, ker se čisto nič ni uresničilo, kar je ta lažnjivka napovedala in me zadrževala na vezi? To je goljufija za moje pojme in se nameravam pritožit, če pa bojo srali bom pa obvestila tudi medije. Kar hočem poved je, da mi televizija nebi smela zaračunat tega nategovanja ali pa bi onimorali plačat račun. Še kdo, ki je imel take slabe izkušnje?
Default avatar

hahahahhahahh

Hahaha. Če ne trolaš in si res tako zabita, boš pač plačala račun in ti bo to pač šola za naprej.

Ampak mislim, da trolaš.... Tako neumni ljudje, kot (se) opisuješ, itak ne znajo prižgati kompa....
Default avatar

Gunnar

1lizb5.jpg
(53.7 KiB)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

polepšan večer

Haha, Gunč, ti na hitro zaključiš trolanje in zmer zmagaš :-)))
Default avatar

pakajje

pa kaj je s tem forumom? sami retardiranci? me zanima kaj si misli Primož sedaj, ko je to za njim...ko vidi da je nivo foruma na najnižji možni točki.Pa dejte se mal skulirat no
Default avatar

porez na budale

Daj, reklamiraj račun pri operaterju, da se bodo malo nasmejali. Kar napiši, tako kot tukaj.
Default avatar

Forum smo ljudje

pakajje je napisal/a:
Tako, kot imamo politike, kot si jih zasluzimo, imamo tudi forum, ki si ga zasluzimo. Kakrsen ze je, sami ga delamo takega. In smo soodgovorni zanj.
Default avatar

Vedeževalka

kaj narediti je napisal/a:
A ti vedeževalka ni napovedala kakšen račun boš dobila :-)
Default avatar

Veštica

Lahko daš v medije, skačeš do neba, račun boš morala plačat. Drugič pa ne nasedaj takim bedarijam.
Default avatar

Za vnaprej

Omg. A tamalih črk oz. številk, kjer piše, koliko je klic oz. da ceno določa operater, pa nisi prebrala?
Kaj si pa spraševala, da se ti v mesecu dni ni nič uresničilo, če boš naslednji dan, tik predno se zapre trgovina, dobila še čist frišno pečen hlebec kruha?
Operaterja ne bo nič brigalo, kaj boš ti s to televizijo naredila, ki te je prisesala na 672 €. Poslali ti bodo opomin, če nimaš za cel račun, lahko prosiš za obroke. Če ne bido šli pa v izvršbo. Samo potem račun ne bo več samo 672, ampak bodo še ostali stroški z odklopom vred.
Še vremenskim napovedim ne gre v celoti zaupat, ker se ne uresničijo na vseh delih Slovenije. A se boš pol pritožila, ker si vzela s seboj marelo namesto sončnih očal, ker ploh in neviht ne bo, ampak bo na vašem koncu pa sonce?
Blokiraj si take številke, če te slučajno spet prsti zasrbijo in te to ni izučilo. Pa plačaj račun v izogib težavam.
Default avatar

Zia

Vedeževanje je izkoriščanje stiske posameznika.
Moralo bi biti ali povsem prepovedano, ali zastonj, ali pa bi moral biti določen znesek maksimalnega plačila.
Nek doktor z visoko plačo, ne bo klical vedeževalke. Se bo znašel drugače.
Mali človek, naivni človek, plus v stiski, pa bo poklical in postal še manjši, se revnejši...
Ne kličite vedezevalk ljudje! Cena pa res ni normalna in tak račun je res za v medije! Ker je za preveriti koliko od tega zneska dobi vedeževalka in koliko tv hiša.
To je za objavo! Na koncu ugotovite, da vas ni okrog prinesla vedeževalka, temveč tv hiša. Kar pa res zna biti kaznivo. Sodišča pa niso moralna. In s tega vidika pravno gledano najbrž kazensko ne bo nihče odgovarjal.
Evo, nova tema za kakšno tv hišo, ki si želi dvigniti gledanost. Recimo svet kanal a. Naj raziščejo, naj objavijo in naj bo to v poduk malemu človeku v stiski.
Potem pa en revež vedeževalko vpraša kakšno bo njegovo finančno stanje? In vedeževalka pove resnico. Se par mesecev bo hudo, potem pa bo lažje. In mali človek reče - zadela je vse! Kredit moram vzet, da jo odplacam, ko jo odplacam, pa bo lažje. Bedno.
Ne potrebujete vedezevalk. Potrebujete pomoč drugačne oblike. Potrebujete ljubezen. Kupite psa.
Default avatar

Žalostno a resnično

kaj narediti je napisal/a:
Jaz sem se enkrat tako zaj...
Bila sem čisto na tleh. Na vseh področjih se je vse sesulo. In prvič v življenju (in zadnjič!!!) sem hotela verjeti v vedeževanje, jasnovidnost. Verjeti v to, da nekdo ve kaj in kdaj se bo zgodilo. Da se bodo stvari izboljšale. In kličem Blaža (baje je zelo znan). "Na daljavo mi je odpravljal blokade". Med "najino" "seanso" me je nekdo vztrajno klical (meni neznana številka). Vse skupaj je bilo že prav bedno, jaz sem se počutila bedno!, in sem kar prekinila. Klicala nazaj tisto številko in ugotovila, da je operater zaznal nenormalno porabo na moji številki, hotel preveriti kaj se dogaja, in mi zablokiral klice, ker se nisem javila in seveda dokler ne poravnam tega dolga - okrog 400 eur. Šok. Bila sem besna sama nase!! Še vedno sem, ko se spomnim. Kaj hudiča me je obsedlo, da sem nasedla tem bedarijam!!??
Zelo, zelo draga šola! Tega nisem še nikoli nikomur povedala, ker me je preveč sram. Je pa čista resnica.
Default avatar

Za vnaprej

Zia je napisal/a:
Povsod piše, koliko stane. Nekaj dni nazaj je bilo okrog postrežnine. Če je na ceniku, je treba plačat.
Potem bi bilo treba vse prijavit, ker ljudje verjamete tudi v razne eksperdajzarje, ki obljubljajo samo v 5 minutah vadbe s pripomočkom popolno telo. Pa razne kreme, ki odpravljaji gubice in stanejo tudi v tri mestnih cifrah v denarju. Itd..
Tu gor je bilo že kup tem oktrog vedeževanja. Pa so za koga napisali, da so kaj zadele, drugi za isto, da ne. Loto.
V stiski ljudje res lahko naredijo marsikaj. Tudi raje plačajo drage minute za take stvari, hkrati pa jih morda sprašujejo na linijah, če bodo preživeli čez mesec.
Obstajajo drugače tudi brezplačne številke za ljudi v stiski. Ampak, lažje kot razpravljati o problemu, ki ga poskušaš rešiti, je pač lažja in dražja pot. Pri čemer se po možnisti še verjame, da se bo rešil sam od sebe.
Včasih, ko mobici še niso bili aktualni, so bili stacionarci. In če si dobrih 5 ur klepetal, kot znaša približno znesek v tem postu, tud račun ni bil majhen. Namesto, da bi se dobil v živo in zastonj klepetal.
Sedaj se na komercialki začnejo spet šovi. Nikar ne pošiljajte glasov, ker stanejo, kot vsakič piše, okrog 2 €. V upanju, da bo koga jurja evrov potegnil iz stiske ven. Če si v stiski tudi teh dveh evrov ne more privoščiti. In bo na koncu le višji račun za telefon.
Za kreme so zdravniki potrdili, da kremice, tudi najdražje, ne odpravljajo gub, morda omilijo, pa so še vedno v prodaji. In bodo podjetja zagovarjala svoje.
V stiski človek res lahko naredi neumnost. Ki naj bi ga tudi kaj naučila.
Nekdo lahko prebere miljonkrat, da je nekaj morda nateg, pa bodo nekateri ljudje še vedno to probavali. Ker je firbec prevelik.
Zadnjič je bilo nekje v cajtngu, da si je oseba zaradi stiske omislila posel, kjer nudi svoje pogovore ljudem, ki nimajo nikogar za tako in drugačno debato, na uro računa 20 € (nekaj takega). Pa ne vedežuje. Tako gredo eni k njej, eni pa raje na zastonj Mon.
Eni verjamejo vse tudi fajmoštrom, pa jim potem vso doto zapustijo.Dediči se pa potem tudi jezijo, ker so narobe računali.
Pa še vprašanje, zakaj vsaka štiri leta ljudje tako radi verjamejo v čudeže?
Malo dolga, ampak tole je vsaj zastonj. In ne bo nič stalo.
Default avatar

megaboy

Al boš plačala al ne boš, mi ne moremo vedet. Pokliči vedeževalko, pa boš izvedela.
Default avatar

Kalisi Khal

kaj narediti je napisal/a:
Nič, lepo boš plačala in nikoli več naredila take neumnosti. Jao kje si imela pamet? Naj te še dolgo žuli, kako fajn bi lahko porabila ta denar za druge stvari.
Default avatar

Pop2

Vprašaj drugo, tokrat zanesljivo vedeževalko, kaj storiti.
Default avatar

Spet provokativna tema

za branost foruma!
Default avatar

saj oni so začeli

pakajje je napisal/a:
Saj prejšnji so krivi, da je forum padel tako nizko! Že nekaj let dopuščajo primitivne teme, spravljanje na ljudi, predvsem pa prozorne in idiotske provokacije. S svojo neaktivnostjo so dovolili, da pride do tega nivoja, ki ni ničemur podoben. Potem se pa folk pogovarja okrog namišljenih problemov z namišljenim apartmajev, resnična vprašanja pa ostanejo neodgovorjena.

Vse za klike, vse za denar, kajne?