Starševski čvek

KLIME Klimaj SEMIČ

Default avatar
Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo izkušnje s firmo KLIMAJ Semič in sicer ne pri montaži. Obljubljajo namreč tudi servis, ki ti takoj priskoči na pomoč, če kaj ne funkcionira. Zame bi bil to dragoceni podatek, kajti klime inštalirati ni težko in tudi hitro dobiš firmo ko gre za inštalacijo. S prvo firmo sem bil razočaran - ko je bilo treba kaj popraviti, jih ni bilo zdraven - njihov glavni namen je bil instalacija (denar), servis pa je zatajil takoj. Zelo bi rad vedel, ali ima kdo izkušnje s Firmo KLIMAJ iz Semiča - kako se oni obnašajo, ko klima zataji poleti.

Hvala za vsakršen nasvet, da se ne opečem kot pred leti pri nekemu privatniku, ki je že propadel - v želji po velikem zaslužku je pozabljal na svoje stranke z že inštaliranimi klimami
Default avatar
Meni so klimo montirali, pa je že po treh dneh nehala delat, ker je spustil plin....da ne govorim še o ostalih stvareh...izolacije na ceveh kar neki približno...tako da nikoli več ne sodelujem z njimi...
Default avatar
Toby je napisal/a:
Sem iz Ljubljane in so prišli naslednji dan. Serviser je napolnil plin in klima dela odlično. Dva meseca sem klical servis iz Ljubljane kjer je bila klima kupljena pa so bili samo obljube in izgovori.
Jaz sem zelo zadovoljen in jih priporočam. Tudi mojemu sosedu so jo zmontirali oni in so zadovoljen.
Lp
Default avatar
No, jaz jih kličem že od maja da nam naredijo servis, ker klima ne deluje.... ne duha ne sluha o njih....
Ko je bilo potrebno dve klimi montirati, so bili takoj pri nas, sedaj s servisom, je pa popolnoma druga zgodba.
Jaz bi izbrala drugega ponudnika 100%
Default avatar
ulaurh je napisal/a:
Tudi jaz sem jih težko dobil na telefon, sem klical sigurno desetkrat ,potem mi je moški vrnil klic in rekel da naj pošljem povpraševanje po mejlu. Potem me je cez par ur poklicala ženska in povedala uro servisa za naslednji dan. Serviser je prišel ob dogovorjeni uri.
Pa nisem pri njih kupil klime.