Starševski čvek

Tedi trgovina- zaposlitev

Default avatar
Zanima me kako je delati pri Tediju, plača odnosi...Koliko ima plače poslovodja in koliko trgovka?

Hvala za odgovore
Default avatar
Nihče nič ne ve? :-(
Default avatar
pred časom je že bila tema o Tediju, malo pobrskaj.
Plače so klasične kakor so po vseh trgovinah. Kot trgovka dobiš minimalca, kot poslovodja malo več. Odnosi odvisno od poslovalnice do poslovalnice (tako kot v vsakem podjetju), kolektiv je mlad. Delaš tri dni dopoldan, tri popoldan oz. kakšen dan dopoldan pa spet popoldan, dopoldan. Urnik se spreminja dnevno. Poznam več takšnih, ki so se raje zaposlili pri drugem trgovcu, ker jim sam sistem in odnosi niso odgovarjali in so rekli, da nikoli več tja, in nekaj, ki so zadovoljnih v Tediju. Odvisno od posameznika. Če si bolj občutljive vrste, pa sploh obvoz mimo, ker ni zate. Oglase s prostimi mesti imajo objavlene velikokrat.
Default avatar
Prvo kot prvo ni minimalec v vsaki trgovini. V eleclercu sm dobiu 1100 eurov, v Sparu 800 900 eurov kot trgovec. Razen v Tušu sm dobil 400 eurov. V trgovini imaš ogromno odgovornosti, oglasa se ****** ki nima nobene izkušnje v trgovini. Mors poskrbet da na blagajni je vse čisto, moraš bit skos tam da ti ne spizdijo kaseto... Vse moreš delat kot trgovec za tri ljudi.
Default avatar
Nelit94 je napisal/a:

Kar tri ljudi postrežeš? V osmih urah, ali morda samo v sedmih?
Default avatar
Iskreno,ne zelte si delat v Tediju... Bila sm 4 let... Ne me spraševat kako sm zdrzala, amapk zal druge sluzbe nisem najdla... Od kadrovske do poslovodje vse je za zbruhat... Da ne govorim o delu, fizicno delo nadrejeni nic ne cenijo, avstriciji hodjo gledat trgovino in iscejo dlako v jajcu da te krega potem... ODNOSI, jih ni!!!!! Podrocne vodje, enkrat pravi tako drugic drugače 👎👎 nic nic dobrega o temu podjetju nimam za povedat...
Nesposobni v kadrovski.... Placa nikakva... Poslovodje se soperjo k petelini... Lizejo r...
Uglavnem ni dobre stvari.
Default avatar
Cicy, se popolnoma strinjam s tabo😏
Default avatar
se popolnoma strinjam 😊
Default avatar
Ali vzamejo koga, ki nima izkušenj s trgovino in blagajno?
Default avatar
Vzamejo itak vsakogar, ker kdor pride, hitro odide. Sama delala pri tej firmi, tudi jaz nimam kaj lepega dodat za tukaj 😊 Izkoriscevalstvo, neprimerno obnašanje nadrejenih od poslovodje do področnega. Kot da smo pred leti skupaj pasli ovce 😊 Delas pa itak za minimalca vsaki dan 😊 Fraj je pa nedelja 😊 Drugace samo delo v trgovini zna bit luštno, če te zanima dekoriranje in podobne stvari. Vse ostalo je pa podn 😊
Obstaja tudi katera druga trgovinska veriga, kjer se čuti bolj odrasel, zrel odnos do delavca kot pa tukaj 😊
Default avatar
monday je napisal/a:
Če delaš soboto, si potem kakšen drugi dan frej? Ni 40 urni delavnik?
Default avatar
Verjetno je tako kot v veliko drugih trgovinah: 6 dni po 7 ur
Default avatar
Prost si samo nedeljo 😊
Default avatar
monday je napisal/a:
Kaj potem imaš toliko nadur plačanih oz. si več frej, ker koristiš ure? Ali je 7 urni delavnik od pon do sob?
Default avatar
So različni fondi ur mesečno 😊
Default avatar
Če imaš možnost se ne zaposli v Tediju. Sama delam tam in je dobesedno shit od shita. Iscem drugo službo ampak do zdaj žal neuspešno.
Samo delo v trgovini( blagajna) sploh ni težko, ampak bolj z področja kadra oz področne vodje in drugih vodij.
Če se v cca2dneh nisi naučila vsega kje je kaj, si že bila najslabša. Naj ne govorim o tem da ti ob zaprtju 21.15 pride nočna kontrola in moreš nazaj v skladišče in čakati da pregledajo papirje pol ure. Sanjaš da se ti piše zdraven te pol ure bakoncu dneva... nadure se neizplačujejo, fraj težko dobiš ko ti želiš.
skratka katastrofa. Če imaš možnost, NE!
Default avatar
Eden najslabsih delodajalcev. Za en dan naprej ne ves kdaj si v sluzbi. Oblublajo vse ko pa zacnes pa nic ne drzi.
Ko imajo praznenja in polnjenja trgovin te dolocijo da moras it. Hoces ali noces. Nimas izbire. Ce zavrnes ti grozijo z odpovedjo. Delas po 10 uri plus voznja v obe smeri. Da v kaksnih nadurah niti ne govorimo. Delas za prazen nic. Ce zelis izkoristit ure jih ne mores razen ce podrocna doloci.
Dno od dna. Vsi roke stran od tedija.
Default avatar
V Tediju sploh ni tako slabo. Res je, da ko se dela, se dela. Ampak odnosi med zaposlenimi odtehtajo vse probleme.
Default avatar
Loni 15 kadar delas po 10ur od tega 3 ki niso placane tudi odtehtajo sodelavci. Se dobro da hodis v sluzbo zaradi dobre volje.
Default avatar
ROKE STRAN OD TEDIJA je napisal/a:

Loni15 ocitno te še niso pošiljali na inventure v druge poslovalnice in pa na podiranja trgovin in filanja. Če tebi ni teško delati 10-12h/dan cel teden ali še več brez nekega normalnega obroka ti pa dam kapo dol.
+ Nekateri imamo družine doma ki nam je mar za njih in dejansko jih nič ne vidimo hkrati pa to povlece neko dodatno skrb kam boš otroke dal če partner dela bodisi dopoldne/popoldne in tudi nemore za otroke poskrbeti.