Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes soočenje na Planet TV: postavite vprašanje politikom

Danes soočenje na Planet TV: postavite vprašanje politikom

Danes ob 20.00 na Planet TV pripravljamo prvo predvolilno soočenje. Soočili se bodo Marjan Šarec, Bojan Dobovšek, Matjaž Han, Matej Tonin, Bojan Požar in Julijana Bizjak Mlakar.

Vabimo vas, da jim postavite vprašanje. Najboljša vprašanja bomo izbrali in jih postavili politikom.

Čigav program je prosti spis iz petega razreda? Kdo plava kravl v domači kadi? Kdo se ima za nov obraz? So stare sile pohvala ali psovka?

Več o soočenju pa tukaj.

Katera stranka ima v mojem volilnem okraju prosto “mesto” za vstop v parlament?

Ali bodo plačani po učinku? Torej predstavijo svoj plan in če ga ne uspejo uresničevati, so manj plačani in celo plačajo penale.
In zakaj ne tak način plače?

Se bodo v celoti posvetili politični karieri, ali bodo imeli še službo kje drugje (sp, AH, …)?

Vsem gostom na soočanju zastavite vprašanje oziroma jih poprosite za mnenje, kaj oni mislijo, zakaj novinarji kandidatom leve politične zmeraj postavljajo ugodna in prijetna vprašanja in zakaj kandidatom desne politične opcije postavljajo zmeraj neprijetna vprašanja.
Planet, bi šlo to? Imate jajca? A?

Kako je možno, da državo v 2018 vodijo bivši registrirani sodelavci SDV.

Vprašajte goste še to, kaj si mislijo zakaj so v zaporih samo pristaši desne politične opcije, levičarjev pa praktično nič. Ali mislijo, da levičarjev ni v zaporu ker so levičarji vsi pošteni?
Vprašajte jih še, kaj je Slovenija posebnega, da mediji, ki naj bi bili javni, kritizirajo opozicijo namesto vlade.

Vprašajte vse goste, ali bi kandidirali enako v primeru, če obvezni prispevek javne TV ne bi bil več obvezen.

A samo šesr strank se bo potegovalo na volitvah? Se ponavlja zgodba s predsedniskih soocenj, ko niso bili vedno vsi kandidati v studiu ? Jaz vas ne gledam.

Vprašajte kakšna je dejanska razlika med kriminalno združbo in vlado, dejanska, ne v pravnem smislu…. je mogoče takšna, kot razlika med heroinom in apaurinom…

Ja, kdaj bodo volitve?! Čez 3 tedne??

Vprašajte predstavnika SD, kaj dobrega so naredili za državo, glede na to, da so že več let v vladnih koalicijah. In če so samo še salonski levičarji, kajti pravi gotovo niso več! Podlegli so neoliberalizmu in kapitalu kot vsi drugi.
Vprašajte SD, če se kaj bojijo rezultata LEVICE!

Mene tudi zanima, kdaj bodo sedaj volitve???

Jaz bi pa vprašal, kaj je zdaj s sirijcem Ahmadom, ker se kar naenkrat nič več ne govori njem? A zdaj so največji pobudniki za njegove pravice utihnili?
Vprašajte jih kako bodo reševali pravice migrantov … oziroma pod kakšnimi pogoji bo lahko migrant ostal v Sloveniji?

Gledala ga ne bom, ker se namenoma izogibam takšnim oddajam, bi bilo pa zanimivo slišati, če bi vsak izmed gostov predstavil, kako je videti njegov idealen delovni dan in kako se razlikuje od vikenda.

Ali bi se bili kandidati pripravljeni takoj po soočenju udeležiti testiranja za droge?

Spoštvani,

prosim, da jim glede njihovega PROGRAMA zastavite sledeče vprašanja:
-do KDAJ in na kakšen NAČIN bo posamezni UKREP izveden
-KDO ga bo izvedel oz izvajal
-Če ne bo izveden, KDO bo odgovarjal

Ter, zakaj progam z navedbami: KDO, KAJ, KDAJ, ZAKAJ ni na ta način transparenten in javno objavljen, tako da, javnost lahko spremlja izvedbo programa in ga tudi ocenjuje!

Bodimo realni. Naj odgovorijo na vprašanja,
– ali ciljajo na parlament (da stranka prestopi parlamentarni prag) ali na sodelovanje v vladi?
– Ali se mu zdi članstvo v parlamentu enako pomembno kot članstvo v vladi? Zakaj eno oziroma drugo?
– Kako bi kot mandatar usklajeval različne interese sodelujočih v vladi?

Moje vprašanje: NLB privatizacija da ali ne?

Namreč vsak, ki ima vsaj eno zrno možganskih celic razume, da če podjetje ni profitabilno je bolje, da se zgodba zaključi, kot da se bolano veliko denarja vlaga v dokapitalizacijo in čez par let jovo na novo. Ta banka je samo instrument slovenskih lopovov, ki se jo držijo kot pijanc plota.

To vprašanje je po moje ključnega pomena pri definiciji usmerjenosti političnih stran. Leva bo proti, desna bo za.

Popravek:
To vprašanje je po moje ključnega pomena pri definiciji usmerjenosti političnih stran. Leva bo za prodajo, desna bo proti prodaji.

Moje vprašanje je kratko in jedrnato: Kdaj bomo v Sloveniji živeli bolje?

KAKŠNO JE NJIHOVO STALIŠČE DO PREDLOGA ZA UVELJAVITEV MANJŠIN EX YU NARODOM? SO ZA ALI PROTI IN ZAKAJ.

KAJ MENIJO O PRILAGAJANJU DOMAČEGA PREBIVALSTVA PREDVSEM ALBANCEM Z RAZNIMI RAZPISI S POTREBNIM ZNANJEM ALBANSKEGA JEZIKA PREDVSEM NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA IN ZDRAVSTVA?

Katera stranka bo prepovedala kakršnokoli finančno pomoč in bivanje migrantom v SLO in v ospredje postavila slovenske družine, ki potrebujejo pomoč?

Tista ima moj glas.

zANIMA ME, KAJ MENIJO O OSEBNI KAZENSKI ODGOVORNOSTI POLITIKOV ZA NAPAČNE IN ŠKODLJIVE ODLOČITVE.

‪1. Vaš največji dosežek v zadnjem letu/5 letih, ki bi naj prepričal ljudi, da ste sposobni za sodelovanje v vladi in da bi jim bilo z vami v vladi bolje? 2. Kdo je/bo vaša ”desna” roka na politicnem parketu in komu najbolj zaupate? ‬

O, fuj…kakšna blesava debata. 🙁

New Report

Close