Forum.Over.Net

Starševski čvek

Tako sem naveličana moža, jaz rabim metuljčke, da spet zaživim

Default avatar

vatikanske ječe

Normalno. vsaka se naveliča copatarja.
Default avatar

Skoraj vsaka

vatikanske ječe je napisal/a:
Samo jaz ga ne morem dobit :(
Default avatar

Jejhata

Moja izkušnja:
Tako kot avtorica, sem se tudi jaz po 15 letih lepega razmerja začela sprasevati isto. Pa sem po premisleku stuhtala, da brez veze novo telo in metuljcki, saj bojo ti slej ko prej prenehali tudi "z novo robo".
Nakar se je isto jel sprasevati moj partner ( po 20 letih razmerja) in prisel do zakljucka, da je boljsa "nova roba".

Ta boljsa roba se je v zelo kratkem casu izkazala za neuporabno in gospodic je prijokal nazaj ( seveda ni sans da bi bila nazaj skupaj). Jaz sem sprva zelo trpela, nato pa zacela uzivat. In ja...zdj mam pa metuljcke in vse to kar spada k novim razmerjem. Super je.
Osebno otrok nimam...in priznam, da ce bi prej vedela kako je "tam zunaj" lepo, bi morda pa jaz sla prva. In v bistvu sem tudi drugi clovek. Ne pricakujem naivno da bo to trajalo ( metuljcki in razmerje), ampak se mi sedaj to ne zdi tragedija, ampak lep proces, del poti zivljenja.
Default avatar

Kr en x

Dobr Nick !
Default avatar

Bejb

Po 10letih še vedno čutim metuljčke 💖 sexi spodnje perilo, večer samo za naju, pa ceprou od filmu, čipsu... Naporni službi, šoloobvezen otrok, vse se da, če se hoče... Niti ne pomislim, da bi šli narazen... Pridejo dnevi, ko je vse monotono, utrujenost, ampak še vedno pride objem, nasmeh, lepa beseda... Ne daj se... Pejta za vikend na oddih, najdita nekaj novega... Vse bo super... Pri otrocih in možu se življenje ne ustavi, ampak gre vsak dan naprej 🐞 verjemi, da se bosta skupaj postarala 🥂😉
Default avatar

zdaj bodo metulji

in podobna mrgolazen preč prišli, poizkusi s kakšnim tičem. Opozorilo: nekateri ptiči se selijo.
Default avatar

nesehecat

najverjetneje pogrešaš dramo. Tvoj soprog je nadpovprečno prijazen in dober s tabo in z otroki. Ti bi se zbudila takoj, ko bi on imel "poti in pota", manj časa za otroke, pa recimo, da bi morala ti plačevati vse računčke in hrano kupovati. Pa da bi ti na primer pozabil voščiti za rojstni dan ... Varnost ubija nekatere ženske, posebej tiste, ki mislijo, da sta poštenost in dobrota samoumevni. Ne da ti privoščim, ampak eno samohranilsko obdobje, ali pa biti zapuščena z majhnimi otroki, bi ti dala misliti. Je pa še ena varianta. Stopi odkrito pred moža, povej, da si želiš spoznati nekoga, ki ti bo prinesel metuljčke v trebuh, vama popestril zaspan zakon. Če se bo strinjal, to sprejel in še naprej ljubeč in fer do tebe, onemu pa bo ok, da ima poročeno mamico, ste zmagali! :) Ne boste prvi, jih pa ni veliko. Si upaš? To, da imate manjši tok prihodkov, je najhujše, kar se ti je zgodilo. Poročaj, kako se je obrnilo, mi navijamo na LJUBEZEN <3
Default avatar

1puncaa

nesehecat je napisal/a:
Malo je takih moških, ki bi bili za takšno varianto. Sem pa že videla tak primer. Vendar sta se imela rada tudi moška 😁. Oni bi raje zraven še eno žensko. Drugače, v dveh letih in pol so jo najbrž metuljčki že minili. Tema je stara.
Default avatar

Pika poka

Pa sj ne morem vrjet...
Pravis da si si odtrgala od ust skrajsan dopust...pa skrbi te smucanje...ti neki povem k..mojsi si odtrgala od ust...a ves kako je ko si v totalni krizi pa tankas za faking 8eur da prides v sluzbo?a?probi bos vidla kok ti bojo metulcki frfotal...
Nimas pojma kaj pomeni kriza...
Tud jaz ne maram rutine ampak delam vse na svetu da je drgac...poisc v seb kar te veseli...kaj si pocela pa si nehala zrad rutine ki te tko mot...
Moj nasvet...moza si shrani v tel pod ljubcek in ga zbombandiraj z pokvarjenimi sms in zakuri strast nazaj....
Default avatar

DXB

Pika poka je napisal/a:
Napisano je argument zakaj prihaja do locitev. Polna zenska rit.
Default avatar

adrone

To se ti zgodi tedaj ko imaš preveč časa. Odpri si podjetje, zradti kot oseba im spoštuj človeka ob sebi. Predstavljaj si, kako bi bilo, če bi tvoj mož prišel do tebe in ti rekel, da si sicer fajn, ampak mu manjka vznemirjenja. Da bi rad poskusil z eno drugo, če mu bo lepše. Verjetno bi ti takoj postal zanimiv. Ker dokler nečesa ne zgubiš tega ne pogrešaš.
Default avatar

Raj

Pusti ga, da pride v njegov lajf ženska, ki ga bo znala cenit in spoštovat, očitno ti nisi ta ženska.
Zasluži si žensko, ki bo tam za njega in z njim, v kolikor ti nisi ta ženska mu daj priložnost, da to žensko najde. Ti pa boš dobila čas v katerem boš spoznala, da tekanje za užitki ne prinese samo užitka (in se boš v mislih po glavi tolkla). Mogoče nekje neka ženska trpi, ker ga ljubi in ti ne želi pokvarit zakona, daj ji priložnost. Vzgoja v takem odnosu prinese še več ranjenih duš, saj tvoji otroci to čutijo pa če ti je prav ali ne.
Default avatar

te še kako razumem

Jejhata je napisal/a:

Hvala , da si podelila svojo življensko izkušnjo.
Čestitam, taprava si :)

Življenje gre dalje, mora it - ni vredno za take, U live only once na tem svetu in v taki obliki ;-)

Jaz imam sicer otroke z možem, pa je prišlo do točke, ko veš, da to ni več oseba, s katero bi se zabaval skupaj z vnuki .... No go. Ločitev neizbežna in potrebna v mojem primeru. Alkohol, kurbarija, ker se mu ponujajo babe pod nogami, zasvojenost z denarjem...... Naj gre svojo pot. Želim še imeti kaj od svojega življenja. Tudi zato, ker si to zaslužim, ker sem odpikala takrat ar nekaj bolj primernih partnerjev, kot je bil takrat on, ko se je šopiril okoli mene. Metuljčki. - s sošolcem še iz srednje šole, neuslišana ljubezen, ampak....on mi še vedno daje signale, da si me želi; ampak ne prej, ko bom uradno ločena.
Default avatar

Dzuro

Punca, življenje je res samo eno. Če misliš, da se stvar bi ohladila samo začasno, poskusi s čim novim. Tudi sam imam seveda včasih take misli (nikoli kaj več) kakšen teden ampak potem ugotovim, da je moja žena tako zelo v redu, da se znova zaljubim.

Če pri tebi ni tako, odživi življenje. Tudi otroci bodo nekoč razumeli, da je življenje samo eno. Samo prosim bodi poštena do partnerja, ker se trudi in res ni za nič kriv.
Default avatar

Tara_S

V Arboretumu Volčji porok imajo terarij z metulj(čk)i. ;-)
Default avatar

Trajnica

Povej možu kaj si želiš. Ampak počasi in po kapljicah. Obstaja veliko parov kjer jih je več v "paru". Če so ljudje zreli, se da vse dogovoriti.
Default avatar

Ne gre skozi dnk psihe

Trajnica je napisal/a:
Bolje vekslati na par let in pod nešteto razlogi. To je prava ljubezen do sebe in partnerja.