Starševski čvek

Moteče pritrkavanje cerkve

Default avatar
Tina t je napisal/a:
Jaz sem pa zahteval da zvoni kot je vedno zvonilo, pa me je fajmošter uslišal.
V rit se zaletite vsi katere zvonjenje moti, pojdite tja kjer vas bo ob petih zbujalo kruljenje iz minareta, mi smo krščanska nacija in ne bomo spreminjali navad zaradi nekaj nestrpnežev, se boste morali ali prilagoditi ali pa odseliti.
Default avatar
ja prav gotovo je napisal/a:
Bravo, ti si dober katoličan, ki ne dopustiš, da nas kristjanofobi uničujejo. Gospod župnik je verjetno ponosen nate. Bova skupaj molila, da nas takšni nestrpneži ne bodo več javno obrekovali.
Default avatar
No pa si dokazal da ste tile pofajmostrani res najslabsi. Bolj kot si veren, slabsi clovek si. Naj ti se naprej perejo mozgane, ocitno nimas drugega dela kot po forumu blatut delovnih ljudi, ki jih take bedarije pac motijo. Ce bi rad slisal zvonenje, si ga nastimaj v svoji hisi. Pridni in delavni ljudje pa tega ne rabimo. Da pa omenjas dzamije - popolnoma druga tema, se ne bom spuscal v to
Default avatar
ja prav gotovo je napisal/a:
Vseeno je kdo te budi. Če bi hodili v službo z nočnimi izmenami, ga ne bi srali noč in dan kadar se komu sprdne.
Default avatar
Še ena zadeva, ki bi jo bilo treba prepovedat. Se popolnoma strinjam.
Default avatar
ja prav gotovo je napisal/a:
A čisto res, maškara je elektromotorje odmonitirala in zdaj en hodi ročno zvonit kot v starih cajtih? Ne verjamem.
Default avatar
tarči je napisal/a:
Si ti ateist, ja:)))
Kakšnega sranja drugih religij in kakšen šint od primorcev. Sem primorec, pa ne vem o čem govoriš. Hrup se sliši samo od RKC objektov in njihovih zvonov, nobena druga religija pri nas ne. A mogoče slišiš klic mujezina, al kako???
Default avatar
Ja cisto res pri nas majo pritrkovalce ki hodijo rocno zvonit. In to prav nasilno. Seveda je tudi elektronsko ob vsaki polni uri itd
Default avatar
ProtiCerkvi2017 je napisal/a:
Tole je pa kartkomalo laž. Vsakih 15 minut zvoni po 5 minut od 6 zjutraj? To bi ves mehanizem in zvonovi ze blo obrabljeno do neuporabnosti. Dajte ne pretiravat, ce na petnajst minut potrka, se ne zvoni 5 minut. Je pa res, da ce nimas kaj pocet sam s sabo, pac stopas zvonik.
Default avatar
A veš kaj je pritrkovanje zvonov? To je pesem zvonov, dogaja se pa ene 2x na leto, ob večjih praznikih. Verjetno misliš uro v zvoniku, ki bije na četrt ure. Se pa kar dobro spoznaš na zvonce, da veš kakšen je veliki in mali zvonec. Odmisli, pa bo. Mene trenutno moti kričanje otrok pred blokom, vsak dan do 10. zvečer, pa kaj hočem. Poskušam pozornost preusmeriti drugam.
Default avatar
pretiravašš je napisal/a:
A moti te kričanje otrok pred blokom? Hvala bogu da so zunaj in da se družijo! Bi raj videla, da so vkopani noter u svoje sobe pred računalniki? Mi imamo tudi direndaj pred blokom zdaj med počitnicami. Ne moti me, ker je to normalno druženje otrok. Mi smo bili isti. Moti pa me nabijanje zvonov. To bi pa ukinila. Zlasti pred sedmo uro zjutraj začnejo nabijat, ko se jaz vrnem iz nočne smene. To pa je za popizdit. Otroci me ne motijo. Niso krivi za mojo nočno. Naj se družijo in veselijo zdaj med počitnicami. Tega zvonenja zvonov pa res ne vem zakaj rabimo? Kak smisel ima? V današnjih časih??
Default avatar
Aleluja, vsaj ena pametna! Ne rabi vsa vas vedet da je zjutraj masa. Nekateri imamo pac nepredvidljive sluzbe, ali pa nam preprosto to ni vsec. In ja, pritrkava je se tu redno dogaja. Pametnjakovici ki me blatite pridie kdaj v vodice med vikendom, pa bote videli kaj je to