burek hofer
Piše takole:
Sestavine:
goveji nadev 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} [goveji nadev 37 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (goveje meso 88 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, voda, sončnično/palmovo olje, čebula, pšenična moka, bambusove vlaknine, jedilna sol, sušena zelenjava (korenje, pastinak, čebula, krompir, listna zelena, por, paprika, peteršilj, česen), sladkor, ekstrakt kvasa, začimbe), voda, čebula, sojini proteini, sončnično olje, začimbna mešanica (jedilna sol, sušena zelenjava (korenje, pastinak, čebula, krompir, listna zelena, por, paprika, peteršilj, česen), sladkor, ekstrakt kvasa, začimbe), jedilna sol, poper], pšenična bela moka, voda, sončnično olje, palmina maščoba, jajca, jedilna sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920.
Izdelek lahko vsebuje sledove oreškov, mleka in sezama.
* Sestavine, ki so zapisane s krepko pisavo opozarjajo ljudi, ki imajo težave z alergijami, na prisotnost snovi ali proizvodov, ki bi lahko povzročali alergije ali preobčutljivosti.
Proizvajalec: Pekarna Pečjak
Poreklo: Slovenija
Jaz filo mešam za ta burek in naj samo povem da gre veliko olja in veliko čebule v mesnega za Hofffer ob tem da je v čistem govejem mesu “deklarirano” včasih tudi ogromno čistega LOJA.
Po vrhu ga pa še zalijejo z oljem na liniji.
Ne jem!
Glede pica bureka tja gre pa tanartabulša “šunka” Ko bi videli kako to šunko delajo je tudi pogledali več nebi.