Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
hrana, zelišča
moje mnenje
zvezdnato nebo-
zvezdnato nebo-
Mi poveš zakaj jogurt s kokos moko? Kaj pa tisti ki ne je ml.izdelkov?moje mnenje je napisal/a:bodi pozorna, da ne ješ tistega,kar sladkor zvišuje: bela moka, bel riž, cenene sladkarije ... zjutraj na prazen želodec vsak dan pojej jogurt s kokosovo moko in poskušaj shujšat, po potrebi seveda.
priporočljiva hrana
moje mnenje
še boljši je topinambur https://www.google.si/search?q=topinamb ... gAamho3gAgzvezdnato nebo- je napisal/a:Če je v mejah normale potem živila ki imajo vlogo inulina, bogata s kromom,...
Grenka melona je zelo fajn.
Dražji krompir, imenovan sladek je nasiten in uravnava glukozo v krvi.
zvezdnato nebo-
Ja, res. Topaz jabolka predvsem. Kis, cimet, zelje, bučke.priporočljiva hrana je napisal/a:Jabolka, hruške, kis, cimet, kislo zelje.....
moje mnenje
ta kombinacija znižuje sladkor v krvi, ni raziskav na to temo, so pa dobre izkušnje diabetikov, lahko si poiščeš na netu več o tem.zvezdnato nebo- je napisal/a:Mi poveš zakaj jogurt s kokos moko? Kaj pa tisti ki ne je ml.izdelkov?moje mnenje je napisal/a:bodi pozorna, da ne ješ tistega,kar sladkor zvišuje: bela moka, bel riž, cenene sladkarije ... zjutraj na prazen želodec vsak dan pojej jogurt s kokosovo moko in poskušaj shujšat, po potrebi seveda.
LCHF
Ni čudežnega zdravila.moje mnenje je napisal/a:bodi pozorna, da ne ješ tistega,kar sladkor zvišuje: bela moka, bel riž, cenene sladkarije ... zjutraj na prazen želodec vsak dan pojej jogurt s kokosovo moko in poskušaj shujšat, po potrebi seveda.
da bo bolj ziher
Še jaz ponovim: kis, cimet, kislo zelje, kisla jabolka....pa dodam še kumarezvezdnato nebo- je napisal/a:Ja, res. Topaz jabolka predvsem. Kis, cimet, zelje, bučke.priporočljiva hrana je napisal/a:Jabolka, hruške, kis, cimet, kislo zelje.....
ressnNLA
ti bi bližnjico
Nobena. Najprej razišči, kaj sploh pomeni zvišan krvni sladkor in kako do njega pride, pa ti bo takoj precej bolj jasno, kako se lotiti zniževanja. S čudežno travico ne bo šlo.hrana, zelišča je napisal/a:Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?
ne bo držalo
Avtorica, predvsem pa ne poslušaj vsega, kar napišejo, povedo monovci.LCHF je napisal/a:Ni čudežnega zdravila.moje mnenje je napisal/a:bodi pozorna, da ne ješ tistega,kar sladkor zvišuje: bela moka, bel riž, cenene sladkarije ... zjutraj na prazen želodec vsak dan pojej jogurt s kokosovo moko in poskušaj shujšat, po potrebi seveda.
Vsak dan vsaj pol do ene ure rekreacije, črtaj vso hrano, ki vsebuje škrob in sladkor.
Če si pretežka, shujšaj. Že 5-10% izgube telesne teže se pozna.
LCHF
Stvar odločitve med tem, ali boš jemal tablete in slejkoprej pristal na insulinu, ali boš hotel z dieto in rekreacijo razvoj diabetesa čim bolj zavleči. Zaenkrat se je izkazalo, da je LCHF pri tem uspešnejši kot tradicionalna dieta.ne bo držalo je napisal/a:Avtorica, predvsem pa ne poslušaj vsega, kar napišejo, povedo monovci.LCHF je napisal/a:Ni čudežnega zdravila.moje mnenje je napisal/a:bodi pozorna, da ne ješ tistega,kar sladkor zvišuje: bela moka, bel riž, cenene sladkarije ... zjutraj na prazen želodec vsak dan pojej jogurt s kokosovo moko in poskušaj shujšat, po potrebi seveda.
Vsak dan vsaj pol do ene ure rekreacije, črtaj vso hrano, ki vsebuje škrob in sladkor.
Če si pretežka, shujšaj. Že 5-10% izgube telesne teže se pozna.
Namreč tale mona ti svetuje, da črtaj vse, kar vsebuje sladkor. Torej tudi sadje in zelenjavo in žitarice in mlečne izdelke, ker vse to vsebuje sladkor. Pa še marsikaj drugega tudi.
Sabina V
zvezdnato nebo-
Koliko je vrednost sladkorja na tešče? Povišan lahko pomeni 6, 7 ali 20...hrana, zelišča je napisal/a:Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?
malo varira
Včasih je 6, enkrat je bil 8....v glavnem nekje 6- 6,3zvezdnato nebo- je napisal/a:Koliko je vrednost sladkorja na tešče? Povišan lahko pomeni 6, 7 ali 20...hrana, zelišča je napisal/a:Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?
tukaj ne gre za....
ti bi bližnjico je napisal/a:Nobena. Najprej razišči, kaj sploh pomeni zvišan krvni sladkor in kako do njega pride, pa ti bo takoj precej bolj jasno, kako se lotiti zniževanja. S čudežno travico ne bo šlo.hrana, zelišča je napisal/a:Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?
LCHF
To so verjetno precej začetne spremembe in ga utegneš z dieto, rekreacijo in izgubo telesne teže mimogrede spraviti na normalo.malo varira je napisal/a:Včasih je 6, enkrat je bil 8....v glavnem nekje 6- 6,3zvezdnato nebo- je napisal/a:Koliko je vrednost sladkorja na tešče? Povišan lahko pomeni 6, 7 ali 20...hrana, zelišča je napisal/a:Katera hrana, zelišča znižujejo krvni sladkor?