Starševski čvek

Ženske v finančni stiski ste razmišljale o prostituciji? Jaz vedno bolj, ker ne vidim izhoda

Default avatar

kako premagat gnus

Znašla sem se v veliki finančni stiski, skoraj na cesti, z možem sva imela podjetje a je zapadlo v velike dolgove, tudi midva sva se zadolžila, vendar je on spakiral kovčke in zdaj živi na Filipinih, na meni pa je reševanje vsega, banka rubi hišo in stanovanje na morju..vedno bolj razmišljam o prostituciji, ker res ne vidim drugega izhoda. Samo me je res strah, kako se sploh lotit tega, sama ali z zaščito, ...ženske, ima katera izkušnje? Kako premagat prvotni gnus in odpor (saj potem gre verjetno lažje?)
Default avatar

odvisno.......

Za rešit hišo in vikend rabiš ulala denarja. To lahko zaslužiš še fenomenalno zgledaš, višji rang prostitucije.
Če si povprečna, visoke cene za usluge ne moreš postaviti, klientela bo pa tudi.....raje ne rečem kaj. In za tistih 20 EUR na "akt" boš morala delati še pa še.
Kam spadaš veš sama.
Default avatar

hja...............

Za rešit hišo in vikend rabiš ulala denarja. To lahko zaslužiš še fenomenalno zgledaš, višji rang prostitucije.
Če si povprečna, visoke cene za usluge ne moreš postaviti, klientela bo pa tudi.....raje ne rečem kaj. In za tistih 20 EUR na "akt" boš morala delati še pa še.
Kam spadaš veš sama.
Default avatar

gregregre

Ja, je težko, ko začneš. Če misliš iti v to, se na široko izogni posrednikom, nikoli ne veš, kakšni so, lahko zelo nastradaš. Najemi si stanovanje, kamor se lahko čimbolj neopaženo vstopa in izstopa.
Če pride kak čudno sprašujoč, si izmisli, da imaš zelo zaj.... šefa, zelo nevarnega in norega. Tako se znebiš potencialnih posrednikov, ki bi te začeli izkoriščati, ko bi videli, da delaš sama.
S časom, če si fajn baba in se znaš obnašati, boš imela same stalne , ki na nek način postanejo celo tvoji prijatelji....) Pa ne misli, večinoma pridejo dobro stoječi (denarno:):) urejeni.
Seveda pa boš neskončno vesela, ko se boš nekega dne temu lahko odrekla. Verjemi.
Default avatar

Gunnar

misli samo na denar, če ti pomeni vse in več od tvojega telesa, pa bo gnus odšel.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

lkhk856

Čer ženska izgleda normalno lahko zlahka postavi ceno 100 eur/h,ker vedno se bo našlo nekaj potrebnih debilov,ki so to pripravljeni plačati,ker jim zastonj nobena noče nuditi seksa oziroma noče izpolniti njihovih seksualnih fantaziji.Ni sramota za žensko,če se prodaja,ker jih 90% to dela zaradi dobrega zaslužka in ne zaradi užitka.Sramota je za moške,če si morajo seks plačevati.Ker za moškega je še vedno največji užitek in največja zmaga,če lahko seksa zastonj z žensko,ki ga vizualno in karakterno privlači ter mu izpolni vse njegove seksualne želje.
Default avatar

hitro, hitro

Hitro prepiši komplet premoženje na mamo, otroke, sestrično... !!!
Tako kot to dela SLO elita.
Verjetno nimaš niti 0,00000001 % pufov, kot jih imajo tajkuni, ki so pokradli vse, kar je ustvarilo ljudstvo po letu '45.
Pomiri se in uživaj! V skrajni sili - če greš na Ig, ni tam nič hudega. Poglej Hildo, kako uživa....
Default avatar

polarni sij

Je kar precej takih, ki so na hitro živeli na veliki nogi in potem ostali brez vsega in prav je tako. Še več bi moralo bit tega, da te lastna pokvarjenot in požrešnost usekata čez rit.
Default avatar

Poooooo

Ce se imas namen it to, se tega loti profesionalno. Moski, ki ti bodo pripravljeni placat mal vec ne bodo pricakovali samo seksa, ampak tudi, da se obnasas kot ljubica. Drugace pa daj oglas na sloescort, pa bos videla kako in kaj.
Default avatar

razmišljajmo širše, čez planke

Ženske v krizi, ne le finančni, še vedno najdemo delo, zaposlitev v tujini. Le premagati je treba strah pred jezikom, neznanjem tega.
Le podati se je treba na splet, ter na svetovalce euresa, najprej naše, lahko tudi tuje.
Ni potrebe po razmišljanju o prodaji sex uslug.
Premagati je treba strah pred tijino in miselnostjo, da tam pa nismo zaposljive, prestare ipd.
Narava del v tujini je tudi taka, da se lahko vsak mesec vračamo domov, torej stalna selitev sploh ni nujna.
Default avatar

Zg. meja 39

kako premagat gnus je napisal/a:
Če si vredu pičič, pa do 39 in ga rada "vzameš" bo to kar dober posel.
Default avatar

za,jebavaš...

S hišo in vikendom razmišljaš o prostituciji, da bi vrnila dolgove?


LOL :D :D :D
Default avatar

res cudne vrednote

Cloveku za bivanje povsem zadostuje ena soba (garsonjera?)..ce ti ostane ob rubezu nastetega za to lahko ob povprecni placi placas stroske,kupis hrano in zivis naprej normalno,cloveka dostojno zivljenje. Veliko bolj srecno kotprej najverjetneje!
Default avatar

dlč

polarni sij je napisal/a:
Požrešen si ti na revščino.
Default avatar

sevadasempomislilal

Oh ja, sem pomisila ... kako za vraga je ženska sposobna vzet v usta penis kar enga xy tipa. mah ne kar enga, več njih. Sem skoraj bruhala že ob misli na to. Tako da je jasno, da pri meni je to zatrto že v kali.
Default avatar

utajenca

Zakaj pa še ti ne greš na Filipine, kamor sta itak odnesla večino premoženja?
Default avatar

Počen lonec

Pravljica za lahko noč.....
Ji ali mu verjamete????
Takšen človek se ne obrača za nasvet na Forum (samo za razmislek).
Default avatar

beda od ljudi

Počen lonec je napisal/a:
Ne samo, da je umazana pravljica, pomeni ponižanje žensk. Saj ni sram nobenega od tistih, ki rečejo, da ni problema, če je kolikor toliko za videt in da se bo navadila.

Vsak, ki je pripravljen plačat za seks, prispeva svoj člen k širjenju bede prostitucije. Če bi ženske to počele prostovoljno, iz lastnega veselja, bi one izbirale kliente. Ne, da so prisiljene zamižati in stisniti zobe.........
Default avatar

pojdi na to spletno stran

http://www.avanture.net pa tam daj oglas, pa po moznosti daj gor kako vroco slikico, bodi cim bolj izvirna, pa bos vidla, da se bodo nasli kreteni, ki ti bodo sami radi placali tudi 200€, ce bo treba. Preverjeno. :P brez bodyguarda se v to ne spuscaj ... Da ne bos na koncu samo poseksana, pa ostala brez placila.
Default avatar

general Glanzkopf

Če že, bolj zaprta varijanta. Imej nekaj stalnih strank. Na uror ačunaj tam okoli 100. mesečno naredi tam 15 šihtov in bo čist dovolj denarja.