Nisem in ne bom kuharica
Odtrgaj koscek testa in probaj. Ce ni zarko ali grenko, kar verjetno ni, ga komot uporabis.
Preprazi najprej cebulo, potem kolesca korenja, potem dodaj cvetaco in na koncu cisto na kratko bucko. Med prazenjem soli in popraj. Pekac malo naolji, polozi testo na dno in malo na rob. Stresi not zelenjavo. Razmesaj jajca, se malo soli in popra in ce imas kako zlico kisle smetane ali mleka. Prelij cez zelenjavo. Na vrh naribaj sir in vtakni v pecico za kake pol ure. Bo nastala cisto fina pita, za vecerjo kar konkretno nasitna.
Lahko pa krompir zamenja testo, sama dam parmezan še med jajčno polivko in še povrh na koncu.
Sam za moj okus to ni za pozne večerje.[/quote]
Ja, parmezan paše zraven. Enim tudi slanina, pa še marsikaj. 🙂 Ampak tudi iz ene bučke in kosa cvetače je lahko dobro. Ne bo pa tega nastalo toliko, da bi trije še naslednje 2 dni prebavljali, tako da tudi kot večerja ni preveč narobe.