Forum.Over.Net

Starševski čvek

Moževa družina ni bila zadovoljna s ponujeno hrano

Default avatar

adrone

Hvala bogu za šolsko prehrano, da otroci vsaj normalno hrano dobijo. Ti kar jej to kar ti paše, ampak če nekoga povabiš na obisk, pripraviš nekaj kar jedo vsi. Eksperimentiraj zase. Sploh pa ne eksperimentiraj z otoci. Naj se sami odločijo.
Človek je vsejedec, kar dokazuje dolžina njegovega črevesa. Seveda pa ne rabiš jesti mesa vsak dan.
Default avatar

kultura na obisku

Že zaradi vljudnosti mora odrasel človek v gosteh pojesti vse, kar se mu ponudi, seveda v normalni količini, drugače je to nenormalen človek.
Default avatar

Te povabim jutri na nedeljsko kosilo

kultura na obisku je napisal/a:
Jutri te povabim na nedeljsko kosilo. Jedli bomo drek. Upam da si dovolj odrasla, da boš iz vljudnosti pojedla svoj delež v v normalni servirni količini za odraslega cca. 20 dag na osebo.
Default avatar

prilagoditi na obeh straneh

Dobro se je prilagoditi na obeh straneh. Če pridejo gostje, je prav, da je prehrana bolj po njihovem okusu. Ni treba gore mesa, a nekaj vmesnega, njim bolj poznanega, iz klasičnega nabora. Seveda je dobrodošla tudi kakšna novost oz tvoje kulinarike, kar njim ni preveč domače, a sper ne preveč eksotično.
Zmrdovanje gostov se mi zdi pa še bolj neprimerno. Če niso ravno pohane kobilice ali veveričji repi ali kaj takega, kar nekdo sploh ne je, je prav, da vljudno pojedo. Lahko bi bili še veseli, da spoznajo kaj novega, saj svojo klasiko lahko doma tolčejo. In bistvo druženja ni v hrani.
Default avatar

Prilagoditev

prilagoditi na obeh straneh je napisal/a:
Se strinjam s tabo ampak obstaja neka meja. Surova zelenjava ki jo pomagaš v domačo ( verjetno zelenjavno) omako?????
Default avatar

razumi kdor more

Te povabim jutri na nedeljsko kosilo je napisal/a:
Očitno si ena od tistih, ki težijo, ko so kam povaljeni.
Mišljeno je, da se obnašamo odrasli ljudje tako, da ne izbiramo kot otroci ampak se prilagodimo temu, kar je gostitelj ponudil, seveda ne, v taki obliki kot jo ponujaš ti.
K tebi že ne bi prišla na obisk in niti vabila te ne bi v goste.
Default avatar

Verjetnostni račun

razumi kdor more je napisal/a:
Če ne ceniš toliko da bi mi kljub temu da sem vsejed ponudila surovo zelenjavo z domačo zelenjavno omako obstaja velika verjetnost da tudi ne bi prišla.