Starševski čvek

Trump - Clinton soočenje

Default avatar

nenavadno

He He, berem časopisje po svetu in pri nas, pa mi je padlo v oči tole - nova24tv pravi, da je Trumpi opravil odlično, medtem ko ga takorekoč vsi drugi mediji kritizirajo, da je pač dosegel svoje meje- skratka slabo. A imajo na novi24tv kakšne druge filtre? :-)
http://nova24tv.si/aktualno/soocenje-cl ... l-odlicno/
https://www.welt.de/politik/ausland/art ... Trump.html
http://edition.cnn.com/2016/09/27/opini ... n-roundup/
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09 ... d-trump-o/
Default avatar

Itak se ve

Nora 24 TV ne more navijati za koga drugega kot za kapitalističnega desnega usmerjenca. Od njih ni kaj drugega za pričakovat. Vsi mediji, tudi ameriški, pišejo in govorijo o tem, da je Clintonova absolutna zmagovalka prvega soočenja, seveda pa Nora 24 TV tega ne bo priznala.

Bog jim pomagaj, če še v Clintonovi vidijo levičarko ali pa komunistko:)))
Default avatar

Butl z licenco™

eni vidijo kozarec pol prazen, drugi pa pol poln ☺
Default avatar

Klopec

Itak se ve je napisal/a:
Zanimivo je, da je Trump večji komunist kot Clintonova. Na Financah so primerjali njegove ekonomske trditve s programi naših strank in se najbolj ujema z Združeno Levico.
Default avatar

hm,

Itak se ve je napisal/a:

zanimivo.
kaj vse bi ta država morala še naprtit največjemu sinu slovenskega naroda, da njegova televizija ne bi podpirala slovenskega zeta.
Default avatar

V poduk

hm, je napisal/a:

Za časa Trubarja še niso poznali televizije.
Default avatar

Chocolattt

A Killary je še živa? Le s čim so jo našopali tokrat....
Default avatar

Hahahahhaa

Itak se ve je napisal/a:
Kapitalistična svinja je tule kvečjemu Hilary. Izkorišča svojo humanitarno udejstvovanje za bogatenje.
In mimogrede, v anketah so ljudje določili, da je bil boljši Trump. Tko BTW
Default avatar

Hahhahaha

Sej bodo ljudje povedali novembra kdo je zmagovalec soočenj. In to bo Trump :)
Default avatar

Bedarija

Itak se ve je napisal/a:
Vsi mediji = vsi slovenski, ki so citirali kakšen Guardian? Hanzi TV drugega itak ne pozna.
Default avatar

hm,

ne verjamem, da je prevzel priimek nekoga, ki je emigriral v Nemčijo.
Default avatar

trumpwinner

Na tem soočenju je gladko opravil z njo Trump, je treba malo druge medije brat, ne samo pro clintonovih, tudi "publika" ga je razglasila za zmagovalca, tako da... Kar se tiče killary, ta baba je zmešana in če nastopi mandat, smo v sekundi v vojni z Rusi in Kitajci, ne vem, kdo si tega želi? tudi Trump ni ekstra, ampak v primeri z njo je daaleč bolj ustrezen za takšen položaj, dec z trezno glavo. Da ne omenjam, da je baba resno bolna in kot takšna že apriori neprimern aza predsednico.
Default avatar

a je kdo od vas

A je kdo od vas sploh poslusal, kaj sta rekla, ali ste na avtopilotu, da avtomaticno sekate po eni strani, ne da bi sploh vedeli, kaj in kako sta govorila?

Jaz mislim poslusat vse, postopno, kot imam cas. Do zdaj je v prvih dobrih 10 minutah ona govorila samo standardne fraze, ni pa povedala nicesar konkretnega, kako bi kaj izvedla in zakaj je kaj narobe (gre se za delovna mesta). Tudi, ko je komentirala na njegovo resitev selitve delovnih mest v Mehiko, ni povedala nicesar konkretnega. Kot Secretary of State je imela vrsto let priliko ukrepati, a ni naredila nicesar (ampak to je ze druga tema).

On, na drugi strani, je povedal konkretno, kje vidi razloge za stanje in kako bi konkretno ukrepal. Z enim ekrepom se ne strinjam (zmanjsanje davkov s 35% na 15% za firme), se pa strinjam, da je treba uvesti zascitnisko carino, kar bi Slovenija morala narediti obvezno, ce se hoce kdaj izkopati iz trenutnega ekonomskega grezna).

Torej ona leporeci, on je konkreten. Kar se mene tice, je po prvem vprasanju rezultat 1:0 za njega. Naprej bomo pa se videli.
Default avatar

Žogca iz ofsajda

Klopec je napisal/a:
Tole me pa čudi, res čudi. Ampak ja, je Clintonova komot bolj desna od Trumpa.
Default avatar

Žogca iz ofsajda

a je kdo od vas je napisal/a:
Ja, jaz sem si navila budilko ob treh in gledala celo reč v živo. Prvih pol ure je bil prepričljivo boljši Trump, potem pa sta po mojem mnenju bila nekje izenačena oziroma mogoče ona celo bolj prepričljiva (no, mene osebno ne bi nikoli prepričala). Zakaj on ni udaril z vsemi topovi po njej, ne vem, je pa dejstvo, da ni udaril. Materiala ima ogromno. Seveda so na CNN-u takoj po koncu udarili po njem, da je bil porazen. Foxa žal ne morem več gledati, me zanima, kako so oni pokomentirali. No, saj verjetno najdem na YouTubu.

CNN seveda ravno obratno od tega, kar si ti napisala. Da je Clintonova predstavljala svoj program, on pa govoril floskule.
Default avatar

Superca

a je kdo od vas je napisal/a:

Dobra analiza. Se strinjam.
Default avatar

Da človek ne more verjeti

Enostavno ni za verjeti, da nekateri navijate za tega blazneža Trumpa. A se zavedate, da je to nakladač, da mu ni para? Na stotine spletnih strani obstaja, kjer analizirajo in točno navajajo vse njegove laži, ki jih je izrekel skozi leta. Tip laže nonstop. Obljublja, kar ne bo mogel uresničiti in misli znižati davke najbogatejšemu sloju prebivalstva, kamor spada tudi sam. Briga njega za navadne ljudi! Groza. A ste slepi? Ne vidite, da je prepotenten, narcisoiden nakladač???