Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Vse ženske je treba obrezati, da na svetu ne bo razvrata

Default avatar

Sosedova Micka

kje je tu stiska je napisal/a:
Razloži mi to njihovo stisko. Bili so 5 držav naprej od begunskega taborišča. Rušili ograje in metali podarjeno hrano in vodo v prostovoljce ali na tla. Uničevali so vlake, zažgali šotore, sem in tja kaj izmaknili, delali škodo vzdolž svojega pohoda. Ilegalno prestopali meje, kršili Schengenski sporazum, izsiljevali vstope v države. Noben jih ni prisilil, da so to počeli. Kje je tu stiska?
Moji so bili vljudni, nihče ni zavračal hrane, nihče ni bil nasilen in tudi svinjarije niso puščali za sabo, vsaj glede na razmere ne.
Na naši meji so jih sprejeli policisti, v center so prišli v spremstvu policije, v centru so bili policisti in vojaki ter pripadniki CZ, zapustili so ga organizirano v spremstvu naših policajev, ki so jih predali avstrijskim. Popisali smo jih mi in pred sprejemom so jih spet popisali Avstrijci, ki pri tem niso zavrnili nikogar.
To kar pišem, sem doživela jaz osebno in moji sodelavci. Iz prve roke (od kolega vojaka) vem tudi za en poskus incidenta med kristjani in muslimani, ki ga je vojska v trenutku preprečila.
V mojem mestu je mejo dnevno prešlo v povprečju mislim da 1.200 migrantov. Hodili so peš čez mesto in mimo domačinov, incidenta ni bilo čisto nobenega, niti v centru, niti na poti na mejo.