Starševski čvek

Pri Domnu našli drogo, ki daje občutek gorenja v telesu....

Default avatar

grozljivo..

...je pa Domnova mama Eva Simonič v oddaji 24 ur zvečer povedala, da naj bi v njegovem želodcu našli ostanke psihoaktivne snovi.

»Po neuradnih ugotovitvah, po besedah Jožeta Balažica, ki je opravil obdukcijo … Pravi, da je snov v želodcu podobna snovi, ki je bila najdena pri Klemnu,« je povedala in pojasnila, da gre za psihoaktivno snov, ki menda daje občutek gorenje telesa, zaradi česar žrtev išče ohladitev – v vodi. Tudi mi smo že poročali, da so pri Klemnu Lenku, katerega truplo so našli v Dravi, odkrili ostanke droge, medtem ko, tako pravi Eva Simonič, pri tretjem fantu, Petru Aplincu, sodne obdukcije na žalost niso naredili

http://www.slovenskenovice.si/crni-scen ... tivno-snov

Še vedno kdo trdi, da je šlo za naključje? Razen policije seveda....
Default avatar

Zadetek v polno

Preveč podobni primeri, da bi verjel v naključje.
Default avatar

zakaj policija ne raziskuje?

grozljivo.. je napisal/a:
Ne more biti naključje. In zakaj policija ne išče moških, s katerimi je Klemen nazadnje govoril? Prijateljica, ki mu je dala vstopnico, jih je gotovo znala opisati. In nemogoče, da ga ni nihče videl. Gotovo kdo kaj ve. In o obeh drugih fantih tudi.
Default avatar

modrival

Ja in če so našli, še nič ne pove o tem, da bi mu jo nekdo podtaknil. Mladi probjo vsega vraga , samo da je nekaj zanimivega.
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar

kje so prijatelji?

Kaj pa povedo tisti s katerimi je bil do polnoči? Kje so njegovi prijatelji, ki bi vedeli več o tem?

Brez veze da mi tukaj nekaj ugibamo, mar ne?
Default avatar

to dokozuje le

Da je žrtev kljub vsem umnim titulam bila sila naivna, bodisi je Domen vzel nekaj od neznancev, ali pa pil pijačo, v katero so mu lahko kaj podtaknili.
Že pred kakim desetletjem smo vedeli, da se pije pijača, ki jo bodisi sam odpreš, ali pa to stori natakar pred tabo, da od neznancev ničesar ne jemlješ, da imaš ob sebi vedno take ljudi, ki jim zaupaš!
Tako žal pač je, največ boste storili s preventivo in ozveščanjem o teh nesrečnih primerih.
Default avatar

kaj pa sedaj?

In kaj bo sedaj naredila policija, drzavni tozilec, kriminalisti? Bodo ukrepali ali vrteli palce in zvizgali v tople spomladanske dni?
Default avatar

slabikolegi

Mojih 20 centov na to temo, če greš z nikakvimi kolegi ven se ti to zgodi, če bi meu prave kolege ob sebi se to ne bi zgodilo oziroma bi bla veliko manjša možnost za to :)
Drugače pa škoda ga je, itak. Počivaj v miru :)
Default avatar

zakaj bi sploh

Sprašujem se, zakaj bi kdo sploh podtikal neke snovi drugim v pijačo, da bi ti dobili grozen občutek vročine in bi skočili v vodo? Kaj imam tak človek od tega? Edina stvar tu je to, da nekomu škodi na tako grozljiv način, saj od tega nima absolutno nobene koristi.
Default avatar

kako blizu je drava

Drava ni tako blizu, je pa direkt ob štuku most prek drave... Lahko je šel preko mosta in splezal prek ograje...
Default avatar

kaj pa naj bi storili

kaj pa sedaj? je napisal/a:
a stali pred štukom in kaj, držali za rokice otroke, kaj?
dajte se pobrigajte, da bodo vaši otroci raje bolj pametni in manj naivni, ker dilerji in droga bosta vedno na dosegu roke in kolikor vem, tudi bogatija Domnovih staršev ima vprašljiv izvor. What go araund comes around!
Default avatar

speed gori

To se lahko zgodi tudi, če se predoziraš s speedom.

Klinc, otroke bo treba naučit tudi, kako "varno" jemati droge, ne da jim samo pridigamo, kako se tega ne počne in jadl jadl jadl. Podobno kot če gredo z avtom in se dogovorijo, da bo eden ostal trezen - če že kaj vzamejo, naj to povedo prijatelju/prijateljem, s katerim so skupaj, nekdo v družbi naj ostane trezen, če so zunaj in se nekdo začne čudno počutit, naj to takoj pove drugim (ker mu je bila droga lahko podtaknjena). Nikoli se drogirat sam, vedno naj bo nekdo poleg in naj ve, da si nekaj vzel.
Lokali bodo pa tudi morali začeti skrbeti za ta varnostni vidik. Ne razumem, kako je lahko javna tajna, kje ti znajo kaj podtaknit, in se to še vedno dogaja. Policija bi morala tak lokal kaznovat, basta. Če ne zmorejo nadzorovati barab, naj pa prodajajo samo pijačo v plastenkah.
Default avatar

Bad karma

Jah, študij v razviti tujini pomeni tudi študij tamkajšnjih življenjskih praks. Na zahodu so (sintetične) droge precej bolj razširjena oblika rekreacije kot pri nas, kjer še vedno prevladujeta starodavni alkohol in trava.
Default avatar

£

Ma lepo vas prosim. Domen je bil daleč, daleč pred slovenskimi vrstniki in študentskim življenjem. Jaz sem mnenja, da so ga prijatelji pustili samega zunaj z neznanci, ker je naletel na nekoga zanimivega ali neko zanimivo temo. Da bi iskal drogo ali iziiv, da jo vzame? Jeaaahh, najlažja razlaga, da se čim manj z drugimi neznankami ukvarja. Nihče ne ve in ne zna povedati, kaj se je tiste noči dogajalo, predvsem zaradi kuture pitja in stanja študenterije vsak torek in sredo, ko ne vedo zase, kaj šele za okolico.

Domen je pil? Ne. Da bi sam vzel neko snov samo za party v tednu reading weeka? Da bi sam, peške prišel dlje od HE, da je prav tam pristal? To so zgodbice za policijo, da se zbudijo in malo bolje s tem ukvarjajo.

Kaj, kot da se je moral Domen zgoditi, da bosta zdaj njegova starša - kakšna starša! tako močna in trezna! vso spoštovanje - narekovala spremembo pravil, postopkov in papirologije za preprečitev naslednjih žrtev.

Žalostno, res. Na več nivojih!
Default avatar

Bad karma

£ je napisal/a:


Torej ti veš nekaj več od vseh preiskovalcev skupaj. Zakaj ne stopiš v kontak s staršema in jima vse pojasniš?
Default avatar

keč problema je

£ je napisal/a:
kaj točno mu je ta prednost pred ostalo slovensko študentarijo pomagala?
Default avatar

Ranjeno srce

Škoda takega fanta! Ubogi starši - iskreno sožalje.
Nihče ne ve, kaj se je dejansko dogajalo tisto noč. Vse so zgolj in samo ugibanja.
Se pa vprašam, kakšne prijatelje je imel ta fant, da ga ni nihče pogrešal, ko ga ni bilo? Kako lahko človek kar zmanjka?
Default avatar

kamnita

Ranjeno srce je napisal/a:
Zakaj škoda le tega fanta?
Močni preživijo, šibki ne, evolucija žal!
Default avatar

Bad karma

Ranjeno srce je napisal/a:


Frendi niso varuške drug drugemu, ampak vrstniki z vsak svojo voljo. Lahko so oni hoteli iti kam skupaj, on je pa trmoglavil po svoje in so ga pustili po svoje, ker so spoštovali njegovo odločitev. Ne morejo zdaj za odraslega tipa biti odgovorni vsi drugi razen on sam.