Forum.Over.Net

Starševski čvek

Vlada klonila pod pritiskom staršev

Default avatar

OK OK

Vlada klonila pod pritiskom staršev: Migrantov ne bodo naselili v dijaški dom

Vlada je po močnem protestu staršev klonila in se odločila, da v kranjskem dijaškem domu ne bo. Ob napovedanem novem valu migrantov in vladnem mrzličnem iskanju kapacitet, kam vse jih namestiti, je bila ravnateljici zelo blizu najnovejša ideja. Med dijakinje in dijake je želela namestili še migrante, zaradi česar je na pogovor povabila tudi predstavnike ministrstva in starše.


http://nova24tv.si/aktualno/tako-bi-rad ... -migrante/


Izjava ravnateljice: Zaradi nasprotovanja staršev je bila ravnateljica zelo žalostna, saj meni, da so izpustili lepo priložnost za vzgojo strpnosti. Staršem je dejala: “Družba prihodnosti bo multikulturna, če mi to hočemo ali ne.”
Default avatar

edino normalno

V dijaškem domu pa res ne morejo biti migranti.
Default avatar

hm,

seveda.
njihovi otroci vendar niso ljudje:-)))
Default avatar

se opravičujem,

njihovi otroci vendar niso ljudje:-(
Default avatar

Robi.....

Naj si jih domov pelje in naj doma že zdaj prakticira multi-kulti.
Žalostno je pa to, da imamo prizadete ljudi na tako odgovornih mestih.
Default avatar

se strinjam

Ja saj, ravnateljica ima lahko polna usta besed, se je ze znasla sredi tropa teh mladih tipov? Jaz sem se in mojo hcer bi izpisala iz dijaskega doma in iz sole, ki bi bila v blizini tropa potrebnih mladenicev brez dela in polno casa za rojevanje planov neumnosti.
Se strinjam, naj doma prakticira multi kulti.
Default avatar

izara

V teh tednih je vsak trenutek, ko se spomnim na begunsko krizo, kot nočna mora. Do sedaj sem živela v utvari, da ni Slovenija le lepa dežela, ampak tudi domovina dobrih ljudi. Nočem posploševat in nisem naivna idealistka, a tega, kar se dogaja okrog mene, vseeno ne zmorem sprejeti. Prvič pa lahko rečem, da zdaj začenjam razumeti, kaj se je dogajalo v hitlerjanski Nemčiji v poznih 30. letih. Prej mi nikoli ni bilo jasno, kako je tak režim imel toliko podpore. Zdaj zametki tega vsak dan bolj brstijo okrog mene:-(

In zdaj so se spravili na otroke! Še monovci jih brezosebno imenujete migranti, najbrž zato, da pred lastno vestjo lažje opravičujete svojo nečloveškost! Gre za otroke begunce in ne staršev dijakov, ne učiteljev GFP Kranj in ne nekaterih monovcev ni prav nič sram tega, da so v celem pogrnili na preizkusu humanosti in osnovne človečnosti!
Default avatar

svemirka

Neverjetno, kakšne omejene (in nestrpne) starše imajo nekateri otroci.
Multikulturnost družbe ni nekaj novega, je vedno prisotna, zakaj odkar so begunci medijsko izpostavljeni tak kraval....kot da prej nikdar niste vedeli za tujce, azilante, ki so že leta pri nas. Vsi imate glave v pesku in še globlje ;)
Default avatar

ali obratno

svemirka je napisal/a:
Bojimo se, draga svemirka, bojimo se, da bo kateri od naših otrok posiljen, umorjen. Ker pač beremo, kaj se dogaja v tujini. Če ima kdo glavo v pesku, jo imaš ti! Mi smo samo previdni in prestrašeni!
Default avatar

Prav hudo mi je

ali obratno je napisal/a:
Dobro, da nimam takih staršev kot si ti.
Tvojim otrokom in vsem otrokom pa želim vse dobro. Nimajo vsi sreče v življenju, pa vendar eni zrastejo v dobre ljudi, nekateri pa žal ne.
Default avatar

evropaevropejcem

Prav hudo mi je je napisal/a:
Nemčija je ponudila pomoč in kaj so ji migranti v zahvalo vrnili? Posilstva, umori, ropi. To dobiš ko pomagaš migrantu. Slovenci, tudi Evropejci kot celota, bi se povsem drugače odzvali na migracije, če bi šlo za evropski narod (npr. da bi Poljaki bežali pred vojno). Ker gre za migrante iz tretjega, NERAZVITEGA, sveta polnega ekstremizma in terorizma, popolnoma drugačne kulture in vere, je pač odziv kakršen je. Ta negativen odziv se je pokazal za zelo utemeljenega, ker so migrantje v Nemčiji in na Švedskem kar sami pokazali Evropejcem zakaj jih ne smemo sprejemati. Ker so nepismeni, neizobraženi kriminalci in posiljevalci.
Default avatar

evropaevropejcem

Trditi, da so Evropejci nehumani je debilizen. Evropejci bi zagotovo pomagali svojim ljudem, svojemu narodu, Evropejcem. Pač nočemo pomagat tujcem iz tretjega sveta. To ne pomeni, da nismo humani. Ko bo če bo kdaj spet počilo v Evropi bomo beguncem iz teh držav z veseljem pomagali, tujci iz Afrike pa niso naš problem.
Default avatar

seveda vsi

Robi..... je napisal/a:
Seveda, najbolj prizadeti so se privlekli do najbolj odgovornih mest, največji umi tega stoletja so pa prilezli do častnega naziva forumskih anonimnežen, krivica tisočletja!
Default avatar

ne, saj ne pomeni.

Ne, res ne. Pomeni, da smo ksenofobi, nacionalisti, kakšen bolj ekstremen primeren pa verjetno tudi nacist.
Default avatar

Senza

seveda vsi je napisal/a:
LOL
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar

evropaevropejcem

ne, saj ne pomeni. je napisal/a:
Evropejci nikogar nismo vabili zakaj bi morali skrbeti za tujce? Jaz osebno nisem nobenega poklical, pa 99.999999999999999999999% Evropejcev tudi ne. Če jih Angela hoče naj jih pelje v svoje stanovanjske objekte.

Nemci zdaj tulijo ko Avstrija vozi migrante v Nemčijo. Ne moreš povabit goste in potem od soseda zahtevat naj zapre mejo. Je*at ga, vabili ste jih zdaj jih preživljajte.

Ti boš povabila goste tvoj sosed jih naj pa pogosti s hrano in pijačo? Ne gre to tako.

Predvsem pa kršijo zakone. Zakaj bi pomagal osebi, ki je do zdaj prekršila že cel ducat zakonov če začnemo samo pri ilegalni prestopih državne meje, ogrožanje nacionalnih interesov, ogrožanje življenj državljanov, posilstva, umori. Kriminalno dejanje je že samo to da so se sploh pojavili v Evropi. S svojo invazijo bodo uničili marsikateri državi turizem, torej smo spet pri ogrožanju nacionalnega interesa.
Default avatar

katem

izara je napisal/a:
Joj, to zgoraj je napisano, kot da bi pisala sama. Za nekatere begunci niso ljudje, temveč izmečki družbe, ki takoj ko pridejo, okužijo vse naokoli in škodijo brezmejno.... Nekako tako je govoril Hitler o Židih. Popolnoma razčlovečili ste jih, so manj kot živali. Čist isto kot Žide tedaj. Neverjetno, prav nič drugače ni, čeprav smo dali takšno izkušnjo skozi. Nič boljši niste od Hitlerja, Himmlerja, Goebbelsa, Globocnika, Eichmanna....prav nič boljši. Če bi se sedaj pojavil politik, ki bi imel za program uničevanje beguncev, bi ga vsi volili. Sram vas bodi.
Default avatar

ne, ni res

evropaevropejcem je napisal/a:
Dvomim, da bi se Evropejci obnašali drugače, če bi bežal evropski narod pred vojno. Ko so Židje pred drugo svetovno vojno bežali iz Nemčije, jih je komajda kdo hotel sprejeti, vzeli so jih le nekaj, drugače pa so jim bile meje zaprte!!!! Preberi si kakšen zgodovinski učbenik.
Default avatar

Muuuuu Muuuuu

izara je napisal/a:
Daj naslov in ti jih pripeljemo!

Nakazuj mesečno pol svojega dohodka za te mulce, do takrat pa da ne pisneš, ker razen da zmerjaš, nisi naredila še nič dobrega! Pojdi na Dolenjsko v romska naselja, pa tam zganjaj dobroto, je polno otrok...dokler te ne pojahajo in oropajo.

Ali si samo en velik kvazi gobec poln humanosti?
Default avatar

svemirka

seveda vsi je napisal/a:
Zmagovalna !!! :)))