Starševski čvek

je to za vas ponižanje...al delam iz muhe slona

Default avatar
No pa sem tudi jaz prišla jamrat neznancem....rabim samo vaše mnenje, kaj naj naredim ob tej situaciji ,ki sem jo doživela včeraj zvečer.
Z soprogom sva včeraj zvečer odšla na "barski" koncert v bližini domacega kraja.Glede na to, da je možu zelo všec ta vrst glasbe (rock), je imel željo, da greva skupaj tja.OK..tam pa šok...nekaj časa sediva v barcku, nakar se nama pridruži skupina ljudi, ki jih je on poznal.Med to "skupinico" je bila tudi ženska, ki je enkrat mojem soprogu napisala na fb.."kdaj pa dobim poljub"..in me je kar malo vrglo.V glavneg ona stopi k mojemu soprogu in mu reče..saj sem te malo prej klicala!!..v glavnem sem takoj seštela ena+ ena ...torej je vedela, da bova mi2 tudi tam (ona je oddaljena od tega kraja kar 50 km). Skupinica se usede k nama se nama predstav..nakar moj soprog ona in še ena dama iz skupine oddidejo ven ( 10 - 15 min)..kao cigaret- mož ne kadi že 6 let.Pridejo nazaj ona v wc on tudi..res mogoče samo lulat (5 min).Ok mogoče delam paniko oz iz muhe slona..ampak moj mož je drugače tako lubosumen , da sem vedno tako previdna, ko so okoli mene moški.Če greva takole na kakšen žur on pleše pije alkohol.. jaz moram pa stati v bližini njega in se mu smejati, dajti lupčke ( mi gre prav na bruhanje ta njegova sluzavost).Pa da nadaljujem..v glavnem ta gosparada pleše in jo on tako obozuje " ja če ma pa rada zur" fakkkk jaz pa moram sedeti kot lipov Bog..in včeraj mi poči film..v glavnem grem na plesišče in začnem plesati ( mož pride do mene in ga ne j...)Nakar stopi ona do mene in mi reče " ti pa nisi kar tako"...takrat nisem delala nobene drame..počakala, da je skupina odšla..njemu pa rekla" da vidim ,da me zelo spoštuje"..nakar se razjezi in reče z to žensko sva samo frenda nič več....na poti domov, ko je bila v avtomobilu jakost ze kar visoka..mi pa reče..ja lahko bi jo pos..ampak je nisem, ker imam rad tebe..Istočasno mi reče, da sem v pojstli dolgočasna,, da se mu gonim okoli.. da se ga bo metal na roke pred menoj ( res je bil pijan) a vendar..jaz sem bila trezna...Kaj naj naredim?..vem za vsakak špatir sta potrebna dva..ampak je to fer...
Hvala
Default avatar
Prvo kot prvo, si jaz ne bi dovolila, da pride do tega, da ga mož žura, jaz pa nekje v kotu čakam na njegove poljubčke. Ljubosumen gor ali dol, to je njegov problem, ne moj in kar si on lahko dovoli, si definitivno lahko tudi jaz!
Drugo kot drugo, ob tem dogodku, ki ga opisuješ, bi pobasala prvega tipa iz te družbe na plesišče. Ljubosumen? Njegov problem, sam je klical po tem.

Tretje in najpomembnejše: že videno. In ločeno.
Ne trdim, da te tvoj vara, po vsej verjetnosti nima jajc, bi te pa prevaral, če bi imel jajca in 1x te verjetno tudi bo, ker ti njemu nisi ženska, ampak mama in varna luka, zato pa je tako ljubosumen in zganja cirkus, ker ljubezni ti ne more pokazat, ker mu nisi ženska, noče pa izgubit varnosti s tabo...
Si res želiš moškega, kateremu ti predstavljaš varnost? Sori, mogoče sem staromodna, ampak moški naj bi ženski predstavljal varnost (med drugim)...
Default avatar
V pijanem stanju ljudje rečejo kar v treznem ne upajo. Seks ne štima, zato ima ideje da se goniš okol in zato ima tudi želje, da bi se zgonil že končno s kakšno drugo. Ni fer, a to je življenje.
Default avatar
Ko berem kaj taksnega se sprasujem kje ste imele zenske pamet da ste se porocile s taksnim idiotom?!?!? Vrjetno je bil ze od zacetka malo cuden sam kaj taksnega pa bi men zbilo podn. Da ne smem plesat ker je ljubosumen on pa lahko. In celo da se pred tabo dobi z neko zensko? Vrjemi jaz bi vstala in sla brez da bi me videl, pa je lahka pijan kolker hoce. To ni ljubezen in cim dlje od takih ker bos trpela samo ti. Imam obcitek da se mu moras podrejat in mu filat ego da je on zadovoljen na svoje potrebe in zelje pa pozabit. A-a no go. Treba je sklepat kompromise in ne samo v zakonu tudi v vseh odnosih. Tole je visek zal
Default avatar
Kako naj mi vemo?
A če že hočeš ... jaz bi rekla, da poseksal je ni, pomečkala sta pa ziher se ... bi pa on jo, z veseljem. In ta napetost se stopnjuje in vajin odnos bo vse bolj napet, ker si mu ti začela predstavljat oviro. A ker je moški, bo poskušal vse skupaj uredit tako, da boš na koncu ti tista "ta problematična" in tista, ki ima vsega dovolj in boš ti tista, ki ga boš sunila v rit.
Default avatar
Bolestna ljubosumnost izvira iz lastnega varanja. Taki ze vedo, kaj vse se dogaja. Vidva nimata normalne veze, ne predstavlam si, da bi bila z nekom, ki bi mi tako govoril. Primitivno. Moje mnenje je, da prestopis mejo takrat, ko nekaj skrivas oziroma delas in govoris nekaj, kar v partnerjevi prisotnosti ne bi. In kaj pravi danes?
Default avatar
Spremenila se ne boš. V tem zakonu si ti podrejena. On je šef, ti si delavka, on počne kar želi, ti ubogaš..., ja fajn si je uredil. Forum dvomim da ti bo dal to kar potrebuješ..., samozavest, samopodobo, življenje itd.
Default avatar
Oh, sam reči, da nimata otrok. Potem pa leti, kakor si dolga in široka. Zaslužiš si boljšega!!

Kakor bi videla, da mu je taženska kaj takega napisalain potem še na žuru s kakšnimi komentarji, bi se pri meni končalo. Vse imajo svoje meje. Potem pa še ti tvoj komentira, da bi jo lahko po... Kot da te oba je... v glavo. Točno tako si napisala. Uglajen mož ne bo nikoli šel pred ženo (njo pustil samo) na samo z dvema damama, ki ju žena ne pozna!! Totalno anti spoštovanje do tebe.
Default avatar
Ti že veš, zakaj te noro privlači: ker je tak barbar, kakršen je. Zato mu raje čim prej oprosti, kot si mu že tolikokrat, in raje ne blefiraj feministke, ker če te bo zapustil, boš samo ti trpela in težko ga boš kdaj pozabila.
Default avatar
takole jaz mislim - glede iskrenosti- če nekomu nekaj obljubim se tega držim, ko gre za ljubljeno osebo, še toliko bolj... in ni ničesar za hrbtom... in enako pričakuej tudi iz druge strani popolno iskrenost...
ljubosumnost in maščevanjje in tako podlo podlo nesramno in nespoštljivo pogovarjanje - to je grdo...

st bi takemu, ki mi men to naredu, sama osebno šla iskat uno bejbo... mu jo prppelem na vrata - sama pa grem ... pa konec... maščujem se ne da bi si jaz skala drugega zato,d a bi koga drugega ljubosumnega delala... to ne nikoli - s tem bi se spustila na tako isto njegovo primitivno raven...
je pa res,d a se poniževati ne pustim nikomu... naj ma tisto jaz pa grem... pa naj njo potem tako ponižuje in se izživlja nad njo al pa ktero drugo...
eno spoštovanje in iskrenost pa mora bit med partnerjema...
Default avatar
Kot prvo, kolk sta pa stara'
Jaz bi žurala še bolj kot on.
Že doma bi mu povedala, da se bom zabavala četudi ne bom pijana.
Povej mu , da je pijana, tudi moška rit prodana.
Lepo mu treznemu razloži, da naj se kar zgoni kje drugje, samo naj dobro pazi, da bo odlično opravil v vseh njegovih prilikah, da te ne bo sram pred drugimi, ko bi te lahko obirali, s kakim pezdetom nesposobnim si uspela zdržati toliko časa.
Če vse drži kar je napisano, začni se ceniti, rada se imej, frajer naj žura in gate pere drugje, ne bodi mu hlapec. Razmisli kaj ti ustreza in vse dobro ti želim.
Default avatar
Pa kje najdete take primitivce ?! Če te vara ali ne, je še najmanj pomembno. S takim primitivcem, ki bi se do mene obnašal tako nespoštljivo, ne bi hotela imeti nič. Že po drugem randiju bi mu rekla adijo.
Default avatar
Onslow je napisal/a:
To pa žal res drži.
Default avatar
samo to ti rečem, da mi gre na bruhanje ob tvojem pisanju, gnili odnosi, ti pa ovca na kvadrat ... pa kje imaš samospoštovanje?
Default avatar
Kaj nekateri trpite v zakonu....ne morem verjet. On sploh ni ljubosumen, ampak igra, da mu je nekaj do tebe, da ti ne bi nič posumila. Oba sta šla za petnajst minut ven, potem pa še na wc. Zakaj nisi šla za njima? A je tebi prepovedano lulat? Ne želiš se soočiti z resnico.
Default avatar
ufff...kaj naj rečem... imate po svoje prav...stara sem 43 let mož malo pred 50..imam tri odrasle otroke ( ena že odseljena,drugi dve sta danes zvedeli to zgodbo)...tipično ženska, ki se poroči pri 17-18 letih in potem je celo življenje dekla svojemu soprogu...Včeraj sem mu celo rekla posEX... se pa,da bo mir ( samo,da ne bom vedela)...Na žalost ne morem iti nikamor..pa tudi zakaj bi šla..hišo sem gradila tako kot on ( kredit plačujem še danes!!)..ma ja tega veselja mu ne dam..Druga stvar, ki me je prizadela je pa to, da je rekel, če te jaz kje najdem s kom..magar na kofet...je konec s teboj...Kaj dela alkohol..danes hodi okoli mene kot mačka okoli vrele kaše..jaz pa hladna kot špricar...Ceprav, kosilo kuhano, sladica pripravljena..100 kavic serviranih...Jezna sem samo na to, da morata vpletati še mene..Hči mi je rekla " te je samo testiral kako boš reagirala ! in ti si mu dala vedt, da si cunja".
Default avatar
maša 215 je napisal/a:
kaj si mu rekla,d a te lahko vara, sam da ne boš vedela... kaj??? a se kaj spoštuješ...
ok, razumem,d a iz doma ne greš, ker nisi nič narobe naredila... pa naj on gre... pa mu povej postavi se zase in povej,da spoštuješ njega in upravično pričakuješ,d a bo on tebe... iskrenost in zaupanje v odnosu... torej - če ti ne more biti zvest pa naj sam spoka in gre k uni... če ne in se odloči ostat - pa te naj spoštuje enako kot ti njega...
tako je - tisto kar pričakuješ od drugega v odnosu moraš dat naprej sam... torej on pričakuje tvojo zvestobo (kat jasno tudi izraža) torej , če to pričakuje mora to najprej dati sam!!!

povsod v odnosih je tako tisto kar pričakuješ od drugega moraš dati najprej sam.
če hoče,d a sta še skupaj pač bo moral biti zvest, če mu do tega ni pač naj gre k tisti bejbi.
Default avatar
Zal mi je ampak zamisli se nad besede svoje hcere. Prav ima. In vrjemi da ji ni lepo to gledat in poslusat vendar zal. Bo treba nekaj naredit , ker nisi stara ampak si zrela zenska v najlepsih letih ki lahko se marsikaj dozivi in zivi. Uziva. Ne daj se mu. Bolje da ti odides ker on bo slej ko prej ali odsel ali v vajin "dom" pripeljal prijateljico. Vse se da tudi ce so krediti. Vrjemi, NE IZGUBI PONOSA IN ZAUPANJA V SEBI. NAREDI SPREMEMBO- SE BOLJE- BODI SPREMEMBA IN MU POKAZI ZOBE. Dobim kurjo polt ko slisim kaj takega. Poznam par primerov ko nonstop poslusas jamranje zenske kako jo moski ne spostuje, sama pa ne naredi noc zato. Se huje. Se enega otroka si omisli, ko otrok ne bo nic spremenil na boljse. Le se enedenvec bo ki bo trpel
Default avatar
To ni ljubezen je napisal/a:
to se pa ne strinjam... zakaj bi mogla zdaj ona bežat iz svojega doma in se mu umikat. s tem mu da še velje veselje in moč... Saj ni ona tista, ki si išče nekoga drugega... in si jišče drugo... torej pa naj gre k tisti drugi...
Default avatar
A ni žalostno, da so otroci dobili tako slab zgled. Hčerka ti je lepo povedala. Ampak tipično slovenceljsko: za zidovje si pripravljena vse požret. Tudi če si bo ženske vozil domov v vajino spalnico, jima boš ti še postregla s sladico in kavico. Kdo pa bi spoštoval tako cunjo, ki sama sebe ne spoštuje. Tudi otroci te ne bodo, saj si jim slab zgled. Po svoje še razumem mlada leta, ampak da v vseh teh letih nisi odrasla. Zamisli de in ukreni nekaj. Dom je kaj drugega kot zidovje.