Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Pena za čiščenje obraza

Default avatar

Kozmetika Afrodita

Zdravo,

od zacetka januarja uporabljam cistilno peno od Afrodite. Imam mešano kozo, brez aken. Vendar se mi je do danes kar precej poslabsalo stanje, saj so se mi zaceli pojavlati podkozni mozolji in rdecica. Ali ima morda kdo izkusnje, ce je to zgolj ciscenje koze in se stanje normalizira?
Najlepsa hvala, lp
Default avatar

nobeno čiščenje kože.

ne vem, od kod vam fama, da se koža "čisti" z mozolji in rdečico

to, kar ti doživljaš je, ali alergična reakcija, ali kakšno vnetje, niti slučajno pa ne gre za nobeno čiščenje kože.
Default avatar

zamenjaj ane

Kako pa bi se ti lahko čistila koža, če si prej imela brez aken, zdaj pa z aknami? Kaj se ti pa po tvojem čisti?
Očitno ti nekaj ne odgovarja, bodisi čistilna pena bodisi kaj drugega, kar uporabljaš.
Moja hči je precej nagnjena k mozoljem. Peljem jo h kozmetičarki, kupim celo tam eno fensi kozmentiko, drago kot žafran. Začudena nekako opazim, da se koža ne umirja, če več mozoljev ima. To pri drugem obisku omenim kozmetičarki, ona pa meni lih tako nekaj v stilu: v takih letih je, treba je na 14 dni čistit, koža že lepša zgleda, zdaj bo to vse prišlo ven, kar je še pod kožo in se bo očistilo....
Ma ne ti meni. Zamenjala sem kozmetiko takoj, in salon. Po dveh dneh nove kozmetike je bilo vidno, da je koža mirnejša.
Default avatar

kekčeva dežela

Sama uporabljam Afroditino čistilno peno kamilica za občutljivo kožo in pa tonik "Clean up hyaluron", tudi od Afrodite, približno 3 mesece. Zdaj, ne vem katero peno imaš ti, očitno ti ne odgovarja. Tudi sama sem pred časom imela kar nekaj podobnih težav, kot jih opisuješ (imam tudi mešano kožo, bolj občutljivo). Po obisku kozmetičnega salona Afrodita v Rogaški (čisto slučajno, ko sem bila na oddihu) so mi po opravljeni negi svetovali to čistilno peno in tonik. Vzela sem še eno pomirjajočo masko, ki si jo nanesem enkrat na teden. Je pa vse skupaj iz linije professional, ki je še nisem videla v drogerijah. Sama sem končno zadovoljna, čeprav prej Afroditine kozmetike še pogledala nisem in sploh nisem vedela, kaj sploh imajo.
Default avatar

zamenjaj

Verjetno izdelek tvoji koži ne ustreza in to ti je pokazala z mozolji in drugimi spremembami. Jaz bi rekla da zamenjaj gel za čiščenje.

Kupi v lekarni Exfoliac gel za čiščenje, ti bo odpravil mozolje in popravil kožo. Meni ga je svetoval dermatolog, pa je res top.
Default avatar

Stefija

Zivjo,

Jaz imam afroditina pena. Dobila sem alergicna reakcija, rdeca posusena koza in natecene oci.