Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Najlepse drzave in mesta v Evropi po vasem?Rabim nujno gremo na dopust...

Default avatar

se mi kar smilijo

ticcaa je napisal/a:
joj kok mene taka vprašanj pogrejejo. Pa kaj imaš od tega, če ti en popolni tujec napiše kje je bilo njemu najlebše. Eni se imamo povsod lepo in povsod iščemo lepote ne napake. Npr. v Srbiji smo bili v majhnem zanikrnem mestu ampak domačini so bili pa noro dostopni in prijazni tako da nam je ta kraj ostal v spominu zaradi ljudi ne pa zaradi samega mesta. Lej ne vem kakšni popotniki ste ali gledate kaj boste videli ali gledate kateri kraji so cenejši za jest in pit, ali imate kaj otrok in gledate kje so kakšni adrenalinski parki ali zoo, ki je vreden ogleda. Potem kok km ste pripravljeni prevoziti, kokrat se mislite utaboriti. Mi naredimo ponavadi v 14 dneh 4000 km. Izberemo si drzavo li dve ter na netu pobrskamo kaj bi se dalo videti vse ostalo pa je spontanost in ta je še tanartabul.
Se mi kar smilijo tisti noro prijazni domacini v enem zanikrnem mestu v Srbiji, ce te v zivo tudi vse tako pogreje kot ta tema. So se bali, da bos njih tudi nadrla?
Default avatar

Turistka

mesto Praga
drzava Italija
Default avatar

Ireland,

Država: Irska
Mesto: Galway (Z obala)

Zelo lepa zelena pokrajina, prijazni ljudje, veseljaki, irska glasba, ples, pivo,..
Default avatar

Merrte

Bila sem res v veliko mestih po Evropi, vendar je meni najlepša Budimpešta.
Default avatar

Irska!

Irska in mesto Galway na Z obali.
Zeelena pokrajina, prijazni ljudje,veseljaki, ples, pivo,...
Default avatar

praška

Turistka je napisal/a:
mesto Praga
drzava Italija
meni enako pa še Grčija zraven
Default avatar

Borat

Obala Amalfija, celotna Toskana, Carcassone, Avignon, Aix-En-Provence, Touluse, cela Provansa sploh, Luxemburg, Lugano, Krakov, Angers, pa Valencia in Barcelona.
Default avatar

HiaP

Francija je čudovita. Vsak njen del drugačen, poseben. Priporočam kampiranje, če vam je seveda tak način potovanja všeč. Je cenovno ugoden, kampi so odlično urejeni in na vsakem koraku, pa še rezervirat ni nič treba. Kraji: Colmar in Strassbourg tik za nemško mejo, Etretat v Normandiji, pa vse, kar je povezano z 2. Svetovno vojno, Mont St. Michel, Carnac, v Provansi Baux de Provence (obvezno tudi opuščen kamnolom), Grasse s parfumerijami, Arles... Le Puy en Velay, dolina Dordogne z znamenitimi jamskimi slikarijami, Loara-prevzel me je grad Chambord, kjer so vse sobane okrašene s svežim cvetjem, kar je prelepo! Pa zelo lep je Chartres-katedrala in kraj v celoti, Carcassone je že nekdo omenil in Lourdes (Lurd) je vreden ogleda... pa Cluny v Burgundiji, pa še in še bi lahko naštevala... Les Calanques pri Cassisu z ladjico, St. Malo, če vas pot zanese do prelepega Atlantika... srečno pot!