Starševski čvek

Najlepse drzave in mesta v Evropi po vasem?Rabim nujno gremo na dopust...

Default avatar
ticcaa je napisal/a:
Se mi kar smilijo tisti noro prijazni domacini v enem zanikrnem mestu v Srbiji, ce te v zivo tudi vse tako pogreje kot ta tema. So se bali, da bos njih tudi nadrla?
Default avatar
mesto Praga
drzava Italija
Default avatar
Država: Irska
Mesto: Galway (Z obala)

Zelo lepa zelena pokrajina, prijazni ljudje, veseljaki, irska glasba, ples, pivo,..
Default avatar
Bila sem res v veliko mestih po Evropi, vendar je meni najlepša Budimpešta.
Default avatar
Irska in mesto Galway na Z obali.
Zeelena pokrajina, prijazni ljudje,veseljaki, ples, pivo,...
Default avatar
Turistka je napisal/a:
meni enako pa še Grčija zraven
Default avatar
Obala Amalfija, celotna Toskana, Carcassone, Avignon, Aix-En-Provence, Touluse, cela Provansa sploh, Luxemburg, Lugano, Krakov, Angers, pa Valencia in Barcelona.
Default avatar
Francija je čudovita. Vsak njen del drugačen, poseben. Priporočam kampiranje, če vam je seveda tak način potovanja všeč. Je cenovno ugoden, kampi so odlično urejeni in na vsakem koraku, pa še rezervirat ni nič treba. Kraji: Colmar in Strassbourg tik za nemško mejo, Etretat v Normandiji, pa vse, kar je povezano z 2. Svetovno vojno, Mont St. Michel, Carnac, v Provansi Baux de Provence (obvezno tudi opuščen kamnolom), Grasse s parfumerijami, Arles... Le Puy en Velay, dolina Dordogne z znamenitimi jamskimi slikarijami, Loara-prevzel me je grad Chambord, kjer so vse sobane okrašene s svežim cvetjem, kar je prelepo! Pa zelo lep je Chartres-katedrala in kraj v celoti, Carcassone je že nekdo omenil in Lourdes (Lurd) je vreden ogleda... pa Cluny v Burgundiji, pa še in še bi lahko naštevala... Les Calanques pri Cassisu z ladjico, St. Malo, če vas pot zanese do prelepega Atlantika... srečno pot!