
Gospadinja
Živijo,
hvaležna bi bila za opis vaše tehnike pečenja govejih zrezkov. Ne zanima me toliko recept v smislu dodanih začimb, ampak to, ali jih delate na nizki temperaturi, na visoki, ali je važno, kdaj se jih soli, ali jih kaj pokrijete s pokrovko, ali je važna predhodna obdelava (da stojijo v olju...). Koliko ima na pripravo vpliv debelina...
Vendno se mi "polulajo" - spustijo ful krvi, so kot bi bili skuhani, ne pečeni, ali pa trdi, da me boli čeljust, ko jih žvečim. Kupujem mlado goveje stegno.
hvaležna bi bila za opis vaše tehnike pečenja govejih zrezkov. Ne zanima me toliko recept v smislu dodanih začimb, ampak to, ali jih delate na nizki temperaturi, na visoki, ali je važno, kdaj se jih soli, ali jih kaj pokrijete s pokrovko, ali je važna predhodna obdelava (da stojijo v olju...). Koliko ima na pripravo vpliv debelina...
Vendno se mi "polulajo" - spustijo ful krvi, so kot bi bili skuhani, ne pečeni, ali pa trdi, da me boli čeljust, ko jih žvečim. Kupujem mlado goveje stegno.