Forum.Over.Net

Starševski čvek

športne stave

Default avatar

švabboo

Zanima me,če kdo ve koliko lahko največ zaslužiš na slovenskih športnih stavah na 1 odigrano kolo če listke vplačuješ na bencinskih servisih?Ali so res dobitki omejeni na 5000 eur na 1kolo?Hvala z morebitne odgovore
Default avatar

Ena najslabših stavnic

IMaš vse n aspletu e-stave.

Na naši najslabši stavnici na svetu lahko dobiš največ do 4200 eurov z že odbitim davkom.Se pravi da lahko nekje do 5000 eurov zaslužiš.

Tuje stvanice nima teh omejitev,pa šše vse lahk sigle igraš.

S tem da je tudi davek od lani uveden.Recimo da na šporni loteriji igraš neko tekmo,ki je singel.Kvota,vseeno.Daš 1000 euro recimo na kvoto 2,plačilo je 1100 eurov in je igra storno.Dobiš nazaj le 1000 eurov in si 100 eurov v minusu.

Enako veš za eno temo da bo dobitna.kvota 1,10.Se ti sploh ne splača igrati.Tudi če je win,si na 0 dobička.
Default avatar

jaz stavim na wwin

.,....ko smo že pri stavah.....a "pozna" kdo na fb kakega res dobrega tipperja? sem imel enega beograjčana, pa so mu hackali stran na fb in sedaj ga ni več....z njim se je res dalo dobro zaslužit na stavah.
Default avatar

švabboo

Kaj pa če recimo narediš 10 enakih listkov kateri je vsak vreden 4999 Eur in zadaneš ali potem lahko vnovčiš pri izplačilu vseh 10 listkov in dobiš ven 50000 eur ali samo enega?
Default avatar

BljakMagic

Švabboo: definitivno ti izplačajo vse listke, saj si vplačal stavo večkrat...se pravi si tudi več denarja poslal v ogenj. ravno tako v izogib plačilu davka na dobitek lahko raje staviš recimo 5 enakih listkov po 10 eur, kot enega za 50 eur....
Default avatar

BljakMagic

skratka...svetujem uporabo tujih stavnic, prenos denarja pa preko računa skrill......
Default avatar

ne igrajte

Ne igrajte na slovnskih stavnicah, ampak raje na tujih, slovenske imajo zanič kvote, potem pa še nemogoči davki.

Vzamejo men se zdi 25 % davka od CELEGA dobitka nad 200 evrov, pa men se zdi je takoj ko vplačaš še 10 % davek že na vplačilo in poleg tega še slabe kvote dajo.

vplačaš 500 evrov na neki s kvoto 1.2, pa ti takoj izpulijo 50 evrov. Če zmagaš, ti od 540 (450 x 1.2) še vzamejo 25 %, tako da ti ostane 405 evrov.

Se pravi, lahko pri taki stavi v Sloveniji izbiraš med tem, al boš izgubil 95 evrov (če zmagaš stavo) ali 500 evrov (če izgubiš). Zakaj bi pod takimi igral sploh, ne vem. Moraš bit trčen najmanj. V tujini igrajte, ne se pustit od slovenskih prevarantov odirat.
Default avatar

Stave

Mene pa zanima, če je sedaj možno izplačilo iz tujih stavnic (npr Bwin) na osebni bančni račun, ker sem enkrat bral, da bodo banke blokirale izplačila iz stavnic, ki nimajo koncesije za igranje v Sloveniji?
Default avatar

Stave

Pa še to me zanima, v kolikem času imaš denar na svojem TRR (izplačilo iz Bwin, če je seveda še možno), ali pa na Neteller (če si denar sem nakažem)? Uporabljam pa Bwin Premium.