Forum: Zasvojenost in pomoč

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

DTO KLINIKA V LJUBLJANI IN DOKTOR KASTELIC

Odgovori Nova tema
Default avatar Bogovi v belem 9 Jul 2013 16:10

RABIM VAŠE MNENJE, KAKO JE SPLOH USPEŠNA TA KLINIKA, VAŠE IZKUŠNJE.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar uporabnicaa 13 Avg 2013 14:17

sama nimam dobrih izkušenj z njimi, najbolje bi jih bilo ukiniti , ker nič ne delajo, samo plače vlečejo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar EXJUNKL 21 Nov 2013 13:31

IZREDNO LABE IZKUŠNJE....NEISKRENOST...VLEČEJO OGROMNE KOLIČINE DENARJA ZA NEDELO....NI PA DOKAZA DA JE DTO ZAZADRAVIL OZ DA JE S (SAMO)POMOČJO DTO JA SPLOH VSAJ EN ABSTINIRAL...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Stajerka 7 Jul 2015 13:41

Meni pa se zdi program dobro zasnovan. In tud osebje tam mi je super - pac z enimi se ujames bolj, z drugimi manj. Jih poznam nekaj ki so uspesno zakljucili program in se zdaj abstinirajo. Je pa tako, da ti noben program ne bo pomagal, ce si sam ne zelis. Na zaprtem oddelku so res pravila, ki se jih je treba drzat, ki so se tudi meni zdela glupa. Samo ce hoces spremembo se jih bos drzal in na koncu skapiras, da ima res (skoraj) vsako pravilo svoj pomen. Meni je zal, da nisem opravila celega programa, sem bila sicer na obeh oddelkih, ampak zaradi dolocenih okoliscin na minimalni dozi terapije. In morem rect, da so mi stvari iz programa (npr. Stop tehnike in preusmerjanje misli) full v pomoc. Plus, zavedat sem se zacela nekih svojih napak na katerih zdaj delam.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Enigma123 9 Sep 2015 11:57

To je super program.Osebje se zate potrudi,a pri tem se pozna koliko si ti pripravljen popustiti in jim zaupati.Ce zagrabis se lahko ogromno naucis o samem sebi,vendar je potreben cas.Veliko se jih pritozuje nad pravili,ki se zdijo na zacetku morda nesmiselna,ampak po parih tednih zacnes spoznavatii, da imajo se kako velik smisel.Jaz sem se naucila sprejemati kritike in pohvale,cesar prej nisem zmogla.Glede nizanja se lahko dogovarjas,prisluhnejo ti,ce seveda nimas nerealnih pricakovanj. Osebje je super, ceprav mnogi ne marajo dolocenih ker so prevec direktni.Meni je bilo to vsec,ampak ne od cistega zacetka ;) ce ti pokazes zanimanje, se ti povrne dvakrat.Morm rect da nihce prej ni bolj vrjel vame kot tu na dto. Pazi se le drugih pacientov,ne se prevec navezat,hitro nastanejo grupice, kar te lahko pripelje nazaj, na zunanjo stran ograje.
Ce zelis se kaj vedet,le vprasaj :) Pa srecno!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar SleekKnox 5 Jan 2016 13:11

jst tudi mislim da je zlo vredu program...osebje pa tut..prav po rokah te nosjo..the best obravnava res!! nimam ene slabe stvari za povedat!! tisti pa ki neki šimfate..oni (terapevti) ne morjo nardit spremembe, če je ti sam nočeš oz. se jim ne prepustiš, zaupaš!! kar se pa tiče denarja pa njihovih plač..če se s tem obremenjuješ pol ti noben ne more pomagat..kapitalizem pač!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar pacientka marija70 22 Jan 2016 15:00

sama imam slabe izkušnje, delajo samo za tiste prave.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Racmanj 11 Jan 2018 01:37

Doktor Kastelicu hvala za nasvet iz pred 2,5 leta .
Povem ,da mi je uspelo zdravljenje od odvisnosti zdravil !
Franjo

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh