Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

dr. Aleksandar Caran

Default avatar

End

Zanima me če se je kdo zdravil pri njemu? Kakšen se vam zdi? Jaz sem dobil občutek da sploh ne dela na tem da bi pomagal pri ozdravitvi, ampak kar naprej več in več zdravil daje pa vedno so neka nova zdravila pri njemu.
Default avatar

mrdr

Meni je zelo pomagal. Rabiš samo potrpežljivost.
Default avatar

End

Kaj konkretno misliš s tem ko si rekel da ti je pomagal? Potrpežljivost pri čem? Jaz sem zelo potrpežljiv in vztrajen. Zdi se mi enostavno da mi daje preveč zdravil. Kadarkoli izrazim željo da bi poskušal znižati on to odsvetuje. V čemu je point. Naj omenim tudi to da sem priden in da 7 let nisem zaužil nobene prepovedane droge, tudi alkohola ne. Hodim redno na center, ampak bi rad skinil še ta substitut (Suboxone). Rad bi zaživel brez vseh umetnih snovi. Če bi vedel da bom imel s Suboxonom takšne težave se nikoli nebi odločil za zdravljenje z njim. Slišal sem namreč, da se je težje odvaditi od Suboxona kot pa Metadona. Rad bi imel otroke pa punca ne želi dokler ne prekinem s tem substitutom.
Default avatar

abababcdcdcd

Jst sm ti že napial mnenje. Očitno ga je nekdo zbrisal. Jaz imam z njim dobre izkušnje, sem ti tudi napisal kakšne bolj konkretno - dokler ni bil post očitno zbrisan .
Default avatar

abcdabcd

Jaz sem ti napisal dokaj obsežno razlago kakšne izkušnje sem imel sam z njam, ter zakaj se mi zdi dober zdravnik. Očitno je bil post izbrisan.
Default avatar

rok111

dr.caran po mojem mnenju nebi smel delati z odvisniki saj se mi zdi da ima o njih slabo mnenje in mu gredo na živce , z njim se lahko le strinjaš, ker te ob tvoji želji ne bo potpiral je zelo samovšečen in preveč osebno vzame stvari pri katerih bi lahko pomagal ampak mu zaradi te hibe to nikoli ne bo uspelo. izogibajte se ga kolikor le lahko.
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

tudi sama delam z odvisniki, in velikokrat ne morem, oz. ne smem jih podpirat ob njihovih željah, saj se te, velikokrat tepejo s strokovnimi smernicami in omejitvami. Mislim, da je potrebno tudi upoštevati dejstvo, da smo zdravniki zato da zdravimo in ne da ugajamo. Zaenkrat so moje izkušnje dobre, in tudi odvisniki ki si resnično želijo pomoč in ne samo potuho, to z moje strani z veseljem dobijo. Smo pa, kot vsi ljudje zmotljivi in prevečkrat preobremenjeni. Sem pa močno prepričana, da je ključ uspeha sodelovanju!

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Inštitut Neocortex
Kontakt: 070/607844 ali [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si