Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

KAKO POMAGATI ODVISNIKU

Default avatar

Andreja

anonimno2013 je napisal/a:
V Sloveniji imamo dobro razvito pomoč ženskam, ki se soočijo s stisko, kot opisujete. Materinski domovi in varne hiše ne nudijo le strehe nad glavo, ampak tudi psiho-socialno pomoč, ki je namenjena temu, da se celostno rešite iz stiske.
Poznam veliko primerov, ko je ženska ne samo uspešno odšla iz nasilnega odnosa, ampak potem tudi dokončala izobraževanje, našla zaposlitev, si ustvarila nov dom, okrepila socialno okolje, dobila nove prijateljice, se materialno osamosvojila in zaživela čisto novo življenje.
Na forumu Za ženske v stiski viewforum.php?f=40 lahko preverite kako je mogoče priti v takšno hišo, lahko pa pokličete tudi na telefon 080 1155, kjer boste dobili te informacije.
Srečno in pogumno.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar

Bstyn

Pozdravljeni. Rad bi vam predlagal Reto center. Resnično imajo največji odstotek uspešnosti zdravljenja. Tudi sam sem bil tam in sem sedaj osvobojen drog že več kot 12 let. Prilagam tudi link spletne strani za več informacij. http://retocenter.si/

Moderatorji

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti
Andreja
Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket
Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt
peter.topic
Pia Hren , dipl. biopsihologinja
Pia Hren