Forum: Zasvojenost in pomoč

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

THC

Odgovori Nova tema
Default avatar jony 20 Avg 2012 17:39

pozdravlen jst ne kadim trave zdj 5 dni. pa me zanima ce je res da se lahk spucaš thc-ja s citronko.pijem jo že pet dni v zelo velikih kolecinah.. in tudi veliko tekocine spijem.. stvar je taka da mam jutri pregled za službo.. bom se vedno pozitiven?? prosim ce mi lahk odvoriš čim prej.. drugače pa sem redni uživalec trave ze par let.. hvala za odgovor..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar thcjeKUL 29 Avg 2012 03:12

Človek drogo v tekocinah ti na zdravniskih testih ne bojo gledali...razen ce firma izrecno to zahteva...test pa je zelo drag...s citronko se se ne boš "očistil"...Prej se boš očistil če boš jedel ameriške borovnice in podobno sadje...Je pa dobro da popiješ veliko tekočine...Ko greš na test ne daj jutranjega urina..poskrbi da boš šel par krat na wc preden boš dal urin...Veliko sreče.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar vse dobro je prepovedano 13 Mar 2013 11:15

Tudi od kave si lahko odvisen. Vsako stvar je treba uživati omejeno.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Grg 12 Dec 2016 01:07

A kako kaj spanje ?jaz kadim skoraj 20let in sem probal večkrat nehat samo zmeraj ne spim ko sem nehal za teden dva zato sem zmeraj začel nazaj.kako vam vspe nevem...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Klima 26 Nov 2017 16:06

Zivijo!
Oo totalno te razumem, jaz imam sicer problem prav obraten. To kar ti dozivljas brez trave sem jaz z travo in zdaj ko sem normalna ne morem pridet vec iz tega obcutka! Nisem vec jaz, totalno sem se spremenila. Menite da bom postala spet stara jaz? Ker mi res ni prijetno. Dozivela sem res grozno izkusnjo s travo. Izven telesno. Cuden mi je obcutek biti v telesu, biti jaz...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh