Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

KR NEKI

Default avatar

BORBOLETTA

Ojla!Prvič berem te strani.Blazno pametna zadeva.Imam par vprašanj.Kje bi lahko stopila v stik z Marinko Fritz-Kunc?Sem študentka prvega letnika VŠSD in me zanima kje bi lahko dobila dodatne informacije o odvisnosti in delu z odvisniki?Sem sicer prostovoljka pri ustanovi Odsev se sliši. Hvala

Borboletta
Default avatar

jana hrovat

Pozdravljena!

Kolikor mi je znano ga.Marinka v bliznji prihodnosti pripravlja predstavitev svoje knjige v Cankarjevem domu. Ne vem tocno kdaj. Pozanimajte se v Cankarjevem domu.

Jana Hrovat