Forum: Zasvojenost in pomoč

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

tramal

Odgovori Nova tema
Default avatar markan 29 Jan 2011 12:59

za vse ki kaj rabite mi sporočite sem strokovj+njak na vseh področjih in vsakem bom vedno pomagal 100

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar MaLaAnonimna44 26 Maj 2011 21:50

jas sem tudi malo pretiravala z tramalom. in sem se skupaj imela 4 ure depresije in nenehno jokanje. vglavnem hudo je bilo . kot heroin .


L.p vsem

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Davorini1 28 Jan 2014 23:42

Ljudje božji, zdravniki dobijo 13sto plačo glede na količino zdravil. Vsak zdravnik se zaveda kako hitro se lahko zlorabi vsako psihoaktivno substanco. Njim najbolj ustreza da celo življenje lepo pridno jeste tablete on pa bojo dobili od farmacevtskih lobijev ustrezno nagrado. Bil sem priča kako kolega ni dobil zdravniškega ker občasno kadi, 15 minut prej pa ta ista zdravnica na veliko predpisuje droge močnejše od vsega kar se dobi na ulici. Jaz nimam več zaupanja v zdravstveni sistem, redko vidim da zdravijo dejanski problem. Največkrat vidim kako predpišejo neko drogo in je problem rešen.
Trava pa še vedno prepovadana čeprav dokazano 123124213213421312321421x bolj varna in manj zasvoljiva od jebenih painkillerjev in raznih drugih tablet od katerih si dobesedno zadet bolj od vsakega jointa. NPR: moj oče je imel en del vratence zlomlenje zdravnik mu je bil pripravljen do konca življenja pisat recept za tramale. Vendar na srečo smo doma premožnejši in smo odjebali prekletga dilerja v beli haliji in SAMO PO ENEM OBISKU SPECIALISTA (na lastne stroške) JE PROBLEM BIL REŠEN. Problem za katerega je prej skoraj dobil doživljensko tramale.
Ko smo bili mladi smo radi zlorabljali tablete, veliko rajši kot drogo z ulic. 1. ni ti bilo treba plačati, 2. točno si lahko prebral koliko nečesa rabiš za zadetost. 3. nobene potrebe po vpletanju v črni trg.
Rad bi povedal nekomu da največji dilerji ki jih poznam (pa poznam ogromno dilerjev takšnh in drugačnih) so zdravniki. Dejstva kot to da vpada prodaja heroina in kokaina, ker je pač lažje in cenje izpraznit omarico z zdravili od none. Slovenija kot veliko drugih držav ima problem. Ta problem je farmacevtski lobiji.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Rafaelus 2 Feb 2014 15:09

Ali imaš raka v zadnji fazi opravičljivo, ker pa to delaš že veliko let si navaden NARKOMAN. Imam scoliozo 89 % in ga redno jem 2 100 mg na dan, tvoja doza pa pove kar sem prej napisal, čeprav sumim da se samo ZAFRKAVAŠ, saj je takšne količine pri zdravniku nemogoče prejet, sploh pa ne če res nisi v sklepni fazi BOLEZNI !!!6

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar rowtarr51 24 Okt 2014 15:56

groza me je ko to berem. vsak večer pred spanjem vzamem eno tableto zaldiarja, imam boleće noge. to delam leto in pol, je to hudo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Pozitiva 9 Sep 2017 09:52

Ni hudo. Nekaj dni boš imela težave s spanjem, boleče noge, kakšno drisko. Te težave so praviloma največje tretji dan po zadnji dozi in ni nujno, da boš imela vse od naštetih, če jih boš sploh imela, ker si bila na mali dozici. Le vztrajaj.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh