Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

V mesecu zasvojenosti Društvo ZARJA vabi na srečanje in sv. mašo

Default avatar

Andreja

Župnija Lendava in društvo za pomoč v stiski ZARJA Lendava, HAJNAL –szorongással küzdőket segítő egyesület Lendva, vabijo na - že tradicionalno - Sveto mašo, ki bo v soboto 24.11.2018 ob 18.00 uri v cerkvi Sv. Katarine, Lendava, Cerkveni trg 1.

November je mesec boja proti zasvojenosti. Tako je sveta maša vsebinsko prilagojena prav tej težavi društva. Pri sveti maši bodo sodelovali zdravljenci in njihovi svojci, katerim je uspelo premagati zasvojenost od alkohola. Na maši bodo nastopili pevke in pevci, ki nastopajo pri mašah v cerkvah lendavske župnije ter otroci skupine » Anima«. Vzemite si čas in se pridružite. Po maši bo druženje v prostorih župnije.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.