Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

ALKOHOL UBIJA.....

Default avatar

aanonimnia

Pozdravljeni. Po krajši pavzi se oglašam. Zadnje čase so se zgodile prometne nesreče s smrtnimi izzidi zaradi Alkohola. Zelo mi je žal za vsakega povzročitelja in družinam umrlih izražam globoko sožalje. Tudi sam sem vozil velikokrat pod vplivom alkohola. Zato vem da nisem vozil jaz ampak Alkohol. Hvaležen sem za dan ko sem prenehal piti in prestopil prag Anonimnih Alkoholikov, ne pa zapora. Danes sem dobil obvestilo da je v novi številki revije Zarja članek o ženski skupini Anonimnih Alkoholikov. Poglejte in preberite. Pa srečno.