Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

CDT TEST ZA ALKOHOL...KONTROLNI ZDRAVNIŠKI PREGLED ZA VRNITEV VOZNIŠKEGA

Default avatar

thenebrok123123123

Lep pozdrav ,samo kratko vprašanje ali je na kontrolnem zdravniškem pregledu za vrnitev vozniškega dovoljenja,kjer bodo verjetno opravili cdt test krvi za alkohol dovolj 2 meseca popolne abstinence,da bo test pokazal negativno stanje oz.,da ne bo kakih problemov?

Pred tem ga je kolega kar konkretno pil skoraj vsak dan,sedaj pa že dva meseca ni spil niti kaplje.

Hvala za odgovore in pomoč lp.
Default avatar

nubiru

dovolj je cca 3 tedne oz je bil alkoholi bekje do 4h tednov .... prav tako za thc ... ostalo kot je kokain mdma lsd gobe itd pa se manj ... nekje do 10 dni