Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

rak na grlu

Default avatar

katniss153

zdravo
Mene zanima če je možno da imam pri 16ih letih raka v grlu. V ustih na levi strani tam kjer je tak majhen jeziček(nevem kako se točno temu reče) se mi je koža nagubala in malce izstopa kot nekakšna bula. Zdi se mi zelo čudno. In me je zelo strah, zanima me pa tudi če slučajno imam raka ali je možno po zdravljenju živeti še zelo dolgo s tem mislim da dočakam starost 60,70 let?
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

sicer je rak na grlu (ne vem točno kje se nahaja bula ki jo opisujete) v vaših letih zelo malo verjetna diagnoza, ampak je najlažje in edino racionalno stopiti do osebnega zdravnika ali zobozdravnika in mu pokazati spremembo ki vas skrbi.

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si