Forum: Zasvojenost in pomoč

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Uzivanje heroina obcasno

Odgovori Nova tema
Default avatar AndrejaMessi 28 Jul 2017 10:32

Zivijo!

Mene zanima kako zgleda ce heroin jemljes obcasno? A tisti dan izgubis zeljo po hrani? A je opazit navzven po kaksni uri, da si ga sploh vzel? Koliko casa so zenice zozane po zauzitju? Sumim da se je sin vrnil na stara pota. On pravi da ne, vendar sem opazila zozanost zenic ob dolocenih dnevih, ne vem pa ali je bilo zgolj zaradi svetlobe ali zaradi uzivanja heroina. Drugace je normalno, ne odklanja hrane, tudi energetsko zgleda vredu. Vendar ko vidim tiste zozane zenice me zgrabi panika in ne vem ali si to domisljam ali pa se spet ponavlja stara zgodba..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Daniela_Fiket 9 Avg 2017 15:31

Pozdravljeni,

same zožene zenice niso dokaz da je pod vplivom heroina, bi mogli biti tudi drugi znaki prisotni, ki jih verjetno od prej poznate. Morda vas je pretirano strah, ali pa ste nekaj zaznala kar ne morete še definirati. V vsakem primeru trenutno ne morete nič spremeniti, s časom se bo iskazalo za kaj gre.

Lep pozdrav,

Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh