Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

Kokain

Default avatar

Pomagajte!!!!

Prosim pomagajte,
Odvisna sem od kokaina. Zadnje dve leti ga njuham 4krat na teden. Kako si lahko pomaga,? Prooosim pomagajte mi. Ko tolele pisem sem cisto zadeta. Nihce skoraj ne ve za moj problem. Ubistvu nihce. Zgledam normalno...
Ne zmorem vec, prosim pomagajte mi.

10000krat hvala
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,
Po forumih se ne išče resna pomoč. Tukaj lahko dobite nasvet, podporo, tudi različne izkušnje. Po pomoč boste pa šla k strokovnjaku za odvisnosti. Torej psihiatru ali psihoterapevtu ki se z odvisnosti ukvarjajo.

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si
Default avatar

AndrejaLindic

Pozdravljeni,

izvajamo programe pomoči zasvojenim in njihovim svojcem.
Lahko nas pokličete na spodnjo številko.

Lepo pozdravljeni, Andreja Lindič

Zavod Pelikan Karitas
Litijska 24
1000 Ljubljana
051 339 725