Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

Bulimija

Default avatar

ememem1

Zdravo :) Sem 21 letna študentka in imam bulimijo že recimo 3 leta. O vzrokih nimam pojma, imela sem par družinskih problemov in v osnovni šoli sem bila bol 'buckasta' zato sem vedno iskala diete dokler nisem zapadla v ta začaran krog bulimije. No, zdaj mi je moja postava všeč in vem da bi jo ohranla tudi brez bulimije ampak ne morem se je rešit in trenutno predstavlja prevelik del mojega življenja. Večkrat raje izberem prenajedanje kot da bi šla s kom na pijačo ali kakšno drugo aktivnost zato sem tudi v zadnjem letu izgubila precej prijateljev..

Vglavnem, sem iz Maribora in če je tu kdo ki ima podobno izkušnjo oz. ma bulimijo me lahko kontaktira da kako rečema.. fajn bi blo vedet da nisem sama in tu pa tam izmenjat kako izkušnjo s kom ki je na istem.Mogoče lahko tudi skupaj poiščema pomoč..
napišite mi email al pa kak drug kontakt :)

lp
cron