Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topič, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topič , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

popravni izpit (4letnik)

Default avatar

hx300v

Pozdravljeni!
Sem dijak zadnjega oz. četrtega letnika srednje poklicne šole. Imel sem samo en popravni izpit iz matematike in na žalost mi ni uspelo ga popraviti ne v prvem in ne v drugem roku. Zanima me kako naprej? Ali je tretji rok zastonj ali so vsi potem plačljivi? Profesorji pravijo da je tretji rok (tisti pozimi) zastonj. Tajništvo pravi, da so vsi izpiti potem plačljivi in sedaj nevem kaj drži. In če je že plačljiv komu se to plača in kako prijavi. Sam mislim, da mora bit še kak rok zastonj saj me čaka pozimi matura. Izkušnje?
Hvaležen bom za vsak odgovor in pomoč.
LP