Forum: Delovno pravo in zaposlitev

Potrebujete informacije o zaposlitvi, službi, pogodbah, odpuščanjih, pravicah in dolžnostih? Na tem forumu boste našli vse potrebno o zaposlitvi.

Bolniška več kot 30 dni

Odgovori Nova tema
Default avatar MILU1 14 Sep 2017 17:40

Pozdravljeni!
Osebni zdravnik mi je rekel, da sem v depresiji in mi predpisal Helex . Po 1tedenski kontroli mi je predpisal še Ecytaro in dal napotnico (hitro) za psihiatra. Naročena sem šele decembra. Naslednji teden moram nazaj na kontrolo k OZ.. v bolniški sem teden dni... bom morala vmes nazaj v službo..medtem.ko čakam na specialistični pregled? ..ali mi lahko OZ podaljša bolniško do psihiatra? Kolaps, panični napad sem doživela v službi in bila iz del.mesta prepeljana k zdravniku.
Hvala za informacije

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar danijelaaa 9 Okt 2017 08:45

Družinski zdrvnik ti za več kot 30 dni ne more napisat bolniške. Predlog za bolniško se pošlje na komisijo, katera presodi o potrebi bolniške in jo podaljša ali prekine.

Lp, Danijela

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Nyc984 1 Nov 2017 20:13

Ne bom odpiral nove teme ker je to kar imam za napisat skladno.Imam hernijo leva stran zaradi bolečin odšel k zdravniku in preden,da bi bil mesec v bolniški prekinil,kljub bolečinam čez dan,kako naprej ponoven obisk zdravnika,ali lahko,da osebni zdravnik na komisijo papirje za hernijo in mnenje ortopeda (vsi ti papirji stari cca1 leto)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh