Forum: Delovno pravo in zaposlitev

Potrebujete informacije o zaposlitvi, službi, pogodbah, odpuščanjih, pravicah in dolžnostih? Na tem forumu boste našli vse potrebno o zaposlitvi.

Zaposlitev ter delovne razmere v INPOSU Celje

Odgovori Nova tema
Default avatar Paul30 21 Jul 2017 12:50

Živijo!

Opažam, da Inpos na veliko zaposljuje prodajalce ter me zanima kakšne so kaj delovne razmere v podjetju? Glede na to, da je na voljo toliko delovnih mest očitno veliko ljudi odhaja ter je nekaj narobe. Ve kdo kaj več? Hvala za informacije.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar A0n0j0a 29 Avg 2017 15:36

Zdravo.

Malo pozno, ampak morda informacija kljub temu še pride prav. Partner je bil nekaj let zaposlen v omenjenem podjetju in je na koncu tudi sam dal odpoved, saj sta bila tempo in odnos nevzdržna. Veliko je bilo provokacij iz vrha podjetja, vedno več zadolžitev za isto plačo, 2 leti zaporedoma so morali delavci podpisati, da nadure podarijo v korist podjetju. In le-teh ni bilo malo, marsikdo je imel po 200 ali še več nadur in je na koncu ostal brez njih. Vsako leto se zamenja šef oziroma vodja skladišča, ker je iz leta v leto težnja po preseganju dobičkov iz leta poprej. V času njegove zaposlitve je zamenjal 4 nadrejene, vsako leto ob nekje istem času so dobili novega vodjo. S tem, da eni so sami dali predčasno odpoved, ker več niso zdržali, spet drugi so morali odit. Kolikor vem, se je pred časom zamenjalo tudi vodstvo na vrhu in so sedaj na vodilnih položajih sorodniki. Zelo podobne razmere veljajo tudi za zaposlene v prodaji. Veliko komercialistov leti, če ne dosegajo začrtanih planov. Ostanejo le priljubljeni in tisti, ki so pri svojem delu nadpovrečno dobri. Toliko o tem, kar vem jaz o dogajanju v tem podjetju.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh