Med.Over.Net

Delovno pravo in zaposlitev

Odgovarjajo: dr. Blaž Kovačič Mlinar, odvetnik

Potrebujete informacije o zaposlitvi, službi, pogodbah, odpuščanjih, pravicah in dolžnostih? Na tem forumu boste našli vse potrebno o zaposlitvi.

dr. Blaž Kovačič Mlinar , odvetnik

Kovacic-Mlinar

Specialist za kazensko pravo (kazenski zakon in kazenski postopek, gospodarsko kazensko pravo). Na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je diplomiral leta 1998, bil asistent-stažist na Katedri za kazensko pravo Pravne fakultete Univerze v Ljubljani in se leta 2005, po opravljenem pravniškem državnem izpitu zaposlil v Odvetniški družbi Čeferin, kjer je ukvarjal s kazenskim in ustavnim pravom. Istega leta je tudi postal doktor kazenskopravnih znanosti z disertacijo “Strukturna in vsebinska nasprotja teoretičnega modela mešanega kazenskega postopka. V letih 2006 do 2008 je deloval na Inštitutu za kriminologijo in 2011 pridobil naziv odvetnik-specialist za kazensko pravo (kazenski zakon in kazenski postopek) in začel s samostojno odvetniško prakso. Je avtor in soavtor številnih znanstvenih, raziskovalnih in strokovnih del, predvsem s področja kazenskega prava ter izpraševalec za področje kazenskega prava na pravniškem državnem izpitu. Je predavatelj in nosilec predmeta "Kazensko in kaznovalno pravo" na Fakulteti za management in pravo (MLC) v Ljubljani. Leta 2017 je pridobil naziv docent za področje pravo.

Potni nalog/ povračilo potnih stroškov

Default avatar

novalia

Sem novinka v "sistemu" popoldanski s.p., zato vas lepo prosim za pomoč.
Torej, registrirano imam podjetje in storitve, v sklopu katerih se službeno udeležujem tudi različnih avdicij (ta mesec sem se tako že dvakrat vozila v Ljubljano; cca. 130 km v eno stran).

Zanima me na kak način si lahko prikažem potne stroške? Ali mi mora podjetje, ki razpiše avdicijo podpisati kak obrazec, vzamem gorivo na original račun ali kako? Imam navaden s.p.

Hvala za vsakršno informacijo.
Lp, N.
Default avatar

fsdfsdfs

Napišeš si potni nalog, in to je to.

Če bi bilo teh avdicij mnogo, se zna morebitna inšpekcija vpičit v to, in takrat je dobro, da imaš kako dokazilo, da si bila tam (maili, vabilo na avdicijo, ipd.)