Forum.Over.Net

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Mnenje o varstvu Lunba in Lumpa

Default avatar

Anja26

Vsem starsem, ki iscejo varstvo za svoje otroke, priporocam, da cas, ki ga namenijo iskanju predvsem subjektivnih mnenj na razlicnih forumih, raje namenijo dejanskim obiskom razlicnih varstev. Kar odgovarja enemu otroku in starsu, se ne pomeni, da isto odgovarja tudi drugim.

Tako sem tudi sama, po vecih ogledih razlicnih varstev, obiskala Varstvo Lumpa in takoj vedela, da je najprimernejse za mojo hcerko. In izkazalo se je, da je moja hcerka v Varstvu Lumpa dobila najlepso izkusnjo z varstvom in za to bomo Dragici vedno hvalezni.

Hvala Dragi!
Default avatar

Sarh

Pozdravljeni,
Iščem varstvo za otroka od aprila do septembra '15. Res bi rada vedela ceno varstva v Lunbi, če lahko kdo objavi, prosim.
Hvala.
Default avatar

Lunba

Pozdravljeni, Sarh :-)
Vse informacije najdete na naslovu: http://lunbasp.wix.com/lunba

Polna mesečna cena brez upoštevane subvencije znaša 360 eur.

Kontaktirajte nas :-)

Lep vikend,
Nina, varstvo Lunba
Default avatar

Carpedimus

Bolj ko berem komentarje, bolj se čudim. Prepričana sem, da sta vrtca Lunba in Lumpa v redu ali morda celo več kot v redu. Ampak kaj je tako posebnega, če se v skupini vsak dan nekaj dogaja? Imam tri, danes že odrasle otroke, vsi trije so obiskovali javni vrtec, pravzaprav tri različne v šišenski občini. Vsak dan se je nekaj dogajalo, pogosto so hodili na sprehode, kakšen izlet, v lutkovno gledališče, spomnim se primera, ko so otroke v mali šoli peljali na Brnik in jim je pilot razkazal pilotsko kabino! Nepozabno! Hodili so plavat v Tivoli, pa smučat in sankat pozimi. Praznuje se vsak rojstni dan in otroci vsakomur izdelajo risbico ali kakšno drugačno darilo. Ko je bilo kateremu od malčkov hudo, so ga vzele v naročje in potolažile. Pa ni bilo samo takrat tako. Tudi sama sem varuška in sem zadnjega malčka uvajala v vrtec, cel mesec, da ni bilo treba staršem vzeti dopusta in prostih ur. Videla sem, kako delajo, pa ne zato, ker sem bila jaz tam.

Če pa so ljubljanski vrtci zasedeni, pa vprašajte tiste, ki se od zelo daleč vozijo v Ljubljano v službo, istočasno pa zasedajo prostor v ljubljanskih vrtcih. Menda se vsak dan pripelje v Ljubljano ca. 120.000 ljudi. Koliko je to avtomobilov, ki usmrajajo zrak in zasedajo parkirne prostore?

Da se vrnem k vrtcem. Vsi vrtci, javni in zasebni, so tako dobri, kolikor je dobro osebje, to pa se tudi menja in se zato stanje spreminja. Na podlagi enega primera ne smemo soditi.
Default avatar

pohvalceee

Zelo lepo, toplo varstvo. Vzgojiteljice so na mestu. Priporočam vsem za katere bi se odločili
Default avatar

zadovoljni

Pozdravljeni.

Tukajle je veliko starejših objav, zato morda kakšnim staršem pride prav sveža informacija.
Midva imava hčer v varstvu Lumpa dobrega pol leta. Zdaj je stara dve leti in mesec dni. Mirno lahko rečem, da smo vsi trije zelo zadovoljni.

Vodja Dragica na podlagi dolgoletnih izkušenj vodi vrtec strokovno in prijazno. Otroci se igrajo, rišejo, ustvarjajo okraske za praznike, maske za pusta, hodijo na sprehode, imajo red glede spanca, uspešno se navajajo na kahlico, Dragica jim kuha domačo hrano... V vrtcu se je mogoče dogovoriti glede vseh morebitnih posebnosti glede hrane, prihodov, odhodov, dopustov. Pred vrtcem je parking. Včasih ob pomoči staršev dan preživijo celo v živalskem vrtu...

Dragica je topla oseba, ki razume potrebe otrok in staršev. Včasih kakšno "starševsko muho" tudi prijazno zavrne, a to vselej argumentira in pojasni svoje stališče. Iskreno in toplo priporočam, da obiščete vrtec in se sami prepričate v moje besede. Morda se srečamo zjutraj na predaji naših malih lumpov.

Gregor
cron