Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

Brezvezen seks

Default avatar
Poznam take primere je napisal/a:
Nope, ne drži. Pred njim sem imela tipa, ki mu je prehitro prišlo zaradi moje preozke češplje. Če bi imela postonjsko jamo, ne vem zakaj bi rad ponovil zadevo. :))
Default avatar
Rodeo i feel you je napisal/a:
Kako mu je uspelo nekaj mehkega vstaviti v tvojo ozko češpljico?
Prej bom razumel Einsteinovo teorijo kot pa tvojo 🤔
Default avatar
Mi ni jasno je napisal/a:
Se k seksu spravi parček.
Ona: A je že notri?
On: Ne vem

Kaj je vseeno?
Če ga ima noter ona ali pa on.
Default avatar
Rodeo i feel you je napisal/a:
Hahaha, res si slikovito opisala, hvala za smeh. Tam v 20h sem jaz bil približno isti, edino erekcijo sem imel, vse ostalo pa isto. Se mi smilijo bivše in upam, da sem se kaj izboljšal.
Default avatar
Seks z vecino zensk je brezvezen. Brezveznost se zacne s solipsisticnim prepricanjem zensks, da se svet vrti okoli nje. Prepricane so, da je moski odgovoren za njen orgazem. Kriv je tudi za vsak morebitni problem. Itd, itd.
Skratko, kokosi si zasluge pripisujete za vse pozitivno. Za vse negative pa je kriv moski. Pac, zenska zblojenost

Vecina zensk tako ne zna ne fafat, ne drugace seksat. To vidis sele, ko jih das dovolj skozi, da vas kako zgleda dober seks in kako ostalo.
Default avatar
Ja kdo pa je odgovoren za orgazem, če ne partner, kaj imaš od seksa z njim/njo potem, če ni orgazma in je na roke bolje?
Default avatar
ja kdo paaa je napisal/a:
No, ti si ze ena izmed omenjene vecine zensk. Skoda dolgovezit, ce v celem zivljenju se nisi uspela dojeti tega kar sem zgoraj poenostavil. Za zacetek se zavedaj, da si za slab ali dober seks so-odgovorma tudi sama. Tudi za to, ce ti pride ali ne. Tudi za to kako tipu stoji, svica, ipd ste zenske soodgovorne. Poglejte se kdaj v spegu. Zamislite se na svojim obnasanjem, jezikom, mimiko in kaj debate za izboljsanje. Razmislite o ambientu v katerem se seks odvija. Je toplo??
Ah, skoda besed za vecino ves, ki se nic od tega se v zivljenju niste vprasale. Beda. Sama prepotentna domisljavost vas je.
Default avatar
DXQ je napisal/a:
Ali pa tebe, ego do plafona. Sam ne nakladaj. 10im stoji kot za stavo, eni celo nenasitni, in potem se enemu pa ne dvigne in pol žvarovno turi, ker ne prenese, da mu one ne dela... Lej sami pri sebi pucajte mehko curo.
Default avatar
DXQ je napisal/a:
Aja pa seveda ste soodgovorni za orgazem, če mi z 10 pride in z enim ne, potegnem zaključek. Ja na meni je, da povem kako mi paše, na tipu je da mi z veseljem ustreze.. In vice versa seveda. Če sem sama odg za orgazem, si jo bom vrgla na prste..
Default avatar
Egoegi je napisal/a:
Moškemu je spodnji še pravočasno ugotovil, da si ti ena frigidna možača in se je preventivno umaknil 😅
Default avatar
DXQ je napisal/a:
Descu 99 % pride z žensko, ženska svojo odgovornost ponavadi opravi, ženski v 80 % ne pride z moškim, ker moški svoje odgovornosti ne odpravi. Zato moški bolj pogosto hočejo seksat z ženskami kot obratno, kar je razumljivo, saj so moški ženskam manj uporabni za orgazme. Vse se vidi v ponudbi in povpraševanju, ti komunajzer.
Default avatar
ja kdo paaa je napisal/a:
lol

Si jo pa same zlajfajte, ce se ne znate zžlajfat, ko ste nasajene.

Jaz ze po prvem seksu vem katera je enostavno seksualno nesposobna. Vidis kako se preprosto ne zna stimulirat tako kot bi se morala. In s tako se mi da se toliko manj trudit.
Default avatar
Egoegi je napisal/a:
Vsekakor je problematicnih tipov. Ampak nic vec od problematicnih zensk. Vcasih pa se dva enostavno ne ujameta. Pa se lahko oba ujemata z 10 drugimi.
Default avatar
Meni je bil enkrat najboljši seks, čeprav se ni končal z orgazmom. Vendar sem imela občutek, da me je tip čutil, da me je jemal in zaužil kot kos slastne torte. Počutila sem se varno v njegovem objemu. Gledal me je globoko v oči in spremljal moje reakcije. Vmes je omenjal kako kako imam božansko rit, joške. Lahko da je debelo nakladal, a je neznansko prijalo mojemu egu. Vedel je za g točko in kako nanjo zaigrati. Skratka ljubimec 1A. Pornič pristop seksa so vsaj na začetku spoznavanja čista katastrofa.
Default avatar
Ker je povsod vse polno samovšečnih gobcačev, ki veliko obljubljajo in obetajo, na koncu pa nič od njih. Tisti tanajbolj glasni so v veliki večini sumljivi. Pač vzami stvari z rezervo in ne imej visokih pričakovanj. Nikoli ni vse tako, kot se zdi.
Šivalni stroj je napisal/a:
Default avatar
Ženske res mislijo, da je vrhunec moškega dneva njihova češplja 😂
Default avatar
Bosanci ste zanič v postelji, sama hvala vas je...je pa res da to radi počnete in samo o tem govorite.
Default avatar
Ti si pa skromen, sploh ko si ga sam doma na roke mečeš in misliš na soseda, ko travo kosi.
Default avatar
Šivalni stroj je napisal/a:
Ej ti stroj za šivat jaz bi tebe prvo z jezikom dobro obdelal z tičem bi te nekaj časa dražil po češpli (brez da bi tiga vtaknil) in z njim krožil okrog tvoje zadnjične odprtine.
Ko bi ti mene prosila naj ti ja zarijem noter pol bi pa bilo to kar bi ti rabila.
Samo povej je to kar si želiš ali bi rada še kaj na kar sem pozabil.
Default avatar
Seks je senzualnost dotikov, draženja, vzburjanje erogenih con...to pa kar nekateri opisujeta pa spada bolj pod oddelek športanje oz. brezobčutno mehanično ponavljanje enih in istih sunkovitih gibov:))

Moderatorji

Eva
Eva Evica