Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

Brezvezen seks

Default avatar
Ženske, ko ste zmenkovale s potencialnimi partnerji, kdaj in zakaj vam je bil seks zanič?
Jaz sem mislila, da do tega pri meni ne more prit pa se je zgodilo. Ostala sem brez sape, pa ne od užitka, ampak od šoka. Počutila sem se kot da me je naskakal zajec z močjo bika. Pa tako dobro je obetal. On je mislil, da je bil super duper lover, jaz pa v šoku.
Priponke

profimedia-0315024577.jpg
(91.7 KiB)

Default avatar
sex je vedno izguba časa, to je nek brezvezen izum človeštva, da se sexa iz užitka, drugače, če ni namen reprodukcija je izguba časa in energije, ki bi morala biti produktivno izrabljena za povečanje evolucijskih prednosti (delo, ..). bolje ne preveč filozofirati okoli sexa, najbolj smiselno se mu je izogniti
Default avatar
Letos sem po dolgem času (nekaj letih) pristala v postelji z nekom, ki je tudi obetal, na koncu pa sem prvo pomislila, da je seks res precenjen. Nič od nič, neko brezvezno nabijanje, name se je spravil kot , da bi naskočil konj kobilo v taki nemogoči pozi, da nisem imela nič od tega.

Na koncu pa se je tudi obnašal, kot največji mojster v postelji, a pojma ni imel o ljubljenju.

Ma v vsem svojem življenju sem naletela na enega, mogoče dva, ki sta znala ljubit, vse ostalo ni bilo podobno ničemer.
Mislim, da sem opravila z moškimi, kar se tiče intimnosti, se raje sama porihtam in sem na koncu zadovoljna
Default avatar
Šivalni stroj je napisal/a:
Za crknit...😆😄😅😆
Default avatar
vse je precenjeno je napisal/a:
Kot krožnik v restavraciji.
Default avatar
vse je precenjeno je napisal/a:
Ponavadi je res tako, da moški nabija kot konj, ko baba leži nahrbtu kot hlod in se zato on ustraši, da je ni morda pobralo že pred pol ure...
Default avatar
vse je precenjeno je napisal/a:
Ne bit tako kritična, moški so izjemno napredovali, 100 let nazaj so se učili od bikov, ko so naskočili kravo, zdaj se pa iz lažnega igranja iz porničev, ampak vsaj ljudi gledajo, mogoče bo čez 200 let že večina odkrila ščegetavček in njegovo funkcijo.
Default avatar
Se nikoli nisem doživela, da bi mi bil zanič. Je pa bilo kdaj, Malo razočaranja, če sem šla iz večjega na manjšega. Če mi karkoli v postelji ne paše, povem.
Default avatar
Ja res je prav vidi se kdo se ljubi in kdo je končn prišo do ženske -taki so precej bedni. Jaz imam srečo, sem našla nekoga, s komer uživam, mi je všeč in ga ljubim. Če pa preko neta nasedeš enemu kar tako potem pa je sex res katastrofa.
Default avatar
ne bit tako kritična je napisal/a:
Če bojo desci še naprej bgledali toliko porničev bodo na koncu ženske hotelinše v nosove nabijat. Pornici so sli preko meje in kažejo extra stvari kot nekaj vsakdanjega in normalnega, da se psihopati in sadisti ne pocutijo kot čudaki.
No, saj ne rečem, so se porniči, ki kazejo sex kot sex, ampak je večine vsebine nore. In vedno več je tega. Nevem kaj te babe jemljejo da to lahko posnamejo. Nakoncu so pa desci doma užaljeni ker žena noče tega in onega oni pa bi. Nevem no, jaz vidim porniče kot nek problem, ker jih obcutno gleda folk preveč in pričakuje od partnerjev vse možno, kar pa marsikomu ni užitek. Zadeve vodijo v varanje, kurbirstvo (za denar se kaksna lepo zadrogira in gre vse čez), razbite družine, nesrečne zveze, nepotešene tipe, ker jim žena noče več dat, ker silijo v norije.
Default avatar
Jaz sem vsekakor dobila občutek, kot da je naučen ali na avtomatu. Vse je bilo mehansko. Mudilo se mu je, tako da je bilo na koncu brezveze. Pa ni tip, ki.ne bi imel žensk. Morda je bil pa samo neznansko živčen. Kaj pa vem. On bi se z menoj dobival še naprej, mene pa je minilo.
Default avatar
Povej mu, pokaži mu kaj ti je všeč.. reci, da naj raziskuje tvoje telo z občutkom, da naj tudi občutiš njegovo željo po tebi.. da naj se giblje v tebi čutno, počasi, nato z občutkom stopnjuje hitrost gibov in spet zmanjšuje.. a ne da nabija kot nek zajc, kot opisuješ. Hej, jezik nimamo samo za lizanje in poljubljanje ampak tudi pogovarjanje.. uporabi ga v vse smeri.. hehe...

On pa misli da je dober lover zato, ker so mu predhodnice fejkale orgazme in na njegovo vprašanje ali je bil dober odgovorile da je bil. Zdaj ali mu privoščiš to zaslepljenost alje ali mu pač poveš kako je in pokažeš, kako je mnogo bolje, pa je na tebi... Spolnost je pač le še ena komunikacija med partnerjema, kjer delita sebe, tako da je spolnost mnogo več kot le sexx....
Default avatar
Itak ,da mislijo,kako so dobri,ko vas tako neumno vprašajo! Ženske se jim pa pošteno zlažete))):
Default avatar
slovenceljka sigurno se fukaš s Srbom ali Bosancem, no povej
Splet je napisal/a:
Default avatar
Šivalni stroj je napisal/a:
to pomeni, da je bila vsa energija..... v njegovem qurcu, ga nisi nč za rit prijela in diktirala tempo, al je bil tako koščen, da ga nisi imela kam prijeti.., skratka bila si posiljena..., bogami, morala ga bi tožit....
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Dvomim, da je tukaj še kaj upanja, če jo je minilo, jo je minilo za skoz. Tudi mene bi oz. me (že) je. Od take prve izkušnje s tipom te mine, da bi se te še dotaknil.
Default avatar
Šivalni stroj je napisal/a:
Si pac imela smolo in naletela na popaya...
Default avatar
Kaj naj jaz rečem. Po parih zmenkih se predam enemu tipu, ker se mi je zdel v redu. Seks se je sprevrgel v nočno moro. Tipu je vmes dol padal. Probam mu ga dvignit z vlečenjem, ne pomaga. Cel čas je globoko hropel kot žejen pes brez vode. Me vlekel za prsi in bradavice kot telici vimena. Prestavljal me je zdaj v eno pozo, potem v drugo. Nekaj sem hotela pokazati svoje volje pa me je kar v kali zadušil. Na vsak način mi ga je hotel uvalit mehkega. Nekako mu je le uspelo. Potem je začel nabijati kot da ima kij med nogami. Ni se pustil zmotit, kot se ne pusti zmotit fuzbaler, ko dobi žogo. V bistvu mene ni bilo v igri. Bil je samo spopad, ne, prej boj med njim, njegovim tičem in mojo vagino. Delal je take grimase kot bi ga mučili. Moker kot tjulen. Imelo me je, da bi ga stresla s sebe in končala to agonijo, ampak sem bolj kot ne iz vljudnosti stoično prenesla. Za nameček konca kar ni in ni bilo. Ko je končal, je bil ves zadovoljen in ponosen. Je še nekaj časa klicaril za naslednji zmenek, a zaman.
Default avatar
itisme je napisal/a:
Aja, tudi možno, nimam takih izkušenj.
Default avatar
Rodeo i feel you je napisal/a:
Poglej tale pa zmaga, da ga je hotel uvalit mehkega. Nekako mu je le uspelo..
To pomeni, da imaš "rupo"kot Postojnska jama in tudi iz tega izhaja, da mu je po dogih mukah koooonnnčnnoo le prišlo.
Dve leti intenzivnih Keglovih vaj, če pa še to ne pomaga potem pa laser na češpljo in "pali"!!

Moderatorji

Eva
Eva Evica