Forum: Sex v mestu

Anonimni odrasli pogovori o seksu, spolnih praksah in skritih fantazijah. Zmenki, iščem, iščeš? Vse kar ste želeli vedeti o seksu pa si niste upali vprašati.

Žena noče seksati

Nova tema
Default avatar En vitalen moški 16 Feb 2017 13:27

Sem soliden moški,ki ima na razpolago tudi druge ženske ampak do zdaj sem bore malo to izkoriščal.Vedno se prilagajam ženi ampak ,če si malo razmislim je vse skup brez veze.Ona se poseksa edino ,ko je vse gladko.Ampak gladko ni skoraj nikoli.Karkoli počne je vzrok,da sedaj ne more,ker jo obremenjuje sto stvari.
Po dolgoletni zvezi sem ji rekel,da sedaj več ne bom stradal tistega kar mi je najlepše in,da si bom poiskal eno ljubico,ki mi bo skladna.Takoj za tem je bila žena pripravljena na seks ampak sem jo odbil.Imam občutek,da ji nisem všeč.Ampak dan za dnem mi govori kako sem ji lep in kako me ima rada.
Ker nisem zelenec ,vem,da rahlo naklada.
Namreč,ko jo postane strah da bo ostala sama,potem naredi vse.In ,ker sem jaz res naraven moški me je to začelo motit.Imam občutek,da imam cipo v postelji.Seksa samo zaradi kakšnega interesa.
Drugače je v redu ženska ampak vem,da noben zakon ne preživi brez intime,pa naj so izgovori takšni ali drugačni.
Rekel sem ji,da si komot lahko poišče kakšnega starejšega,ki mu je do nežnosti mogoče enkrat na mesec.Ampak ne,ona hoče mene,jaz rabim erotiko vsak dan a ona ne more.
Ne vem kaj narediti.Sicer drugih težav ni ampak predstavljajte si človeka polnega z libidom in kako naj tako živi.Nisem zanemarjen,nisem debel,nisem plešast skratka res pazim na izgled in urejenost.Ampak to vse skupaj moji ženi ni nič.
Ko bi v mladosti vedel,da se bo tako spremenila,se ne bi z njo poročil.Pa ne gre se za nabijanje in samo seks.Med nama ni skoraj nič poljubov in podobnega.Sicer,ko se dava dol je res eksplozija in se izvrtiva do onemoglosti.Pol mi reče,da jo predobro obdelam.Klinc pa kaj naj jo samo napol.
Mislim,da sem upravičen do ljubice.Brez slabe vesti.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar En vitalen moški 16 Feb 2017 13:41

Še nekaj.Mogoče nisem njen tip moškega ampak zakaj je potem tako vztrajna?Ne bi bil jezen,če bi rekla,nisi mi všeč.Zakaj takšno poigravanje z nekom,ki je res pošten?
Tud zaradi denarja me ne potrebuje,ker ga ima dovolj.Kaj je razlog,da sem ji tako oh in sploh v postelji pa suša.Do lani je bila vitka ,sedaj je dobila nekaj kil,ki me niti slučajno ne motijo ampak vse skup je totalno brez veze.Od mene zahteva,da sem fit in šlang in res sem.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar BTDT 16 Feb 2017 13:44

Kaj pa če ti žena samo pumpa ego medtem, ko skače po drugemu?
Upravičen si do poštenega odnosa in ona tudi.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar En vitalen moški 16 Feb 2017 14:34

Če bi skakala po drugem,ne bi rekel ene besede ampak ne.Doma je 24 ur na dan in nič od skakanja.Res me ne bi motilo.Bi vsaj vedel zakaj.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar eh upravičen 16 Feb 2017 14:49

Do ničesar nisi kar upravičen. Pomanjkanje seksa doma ni izgovor za varanje. Pomanjkanje seksa doma je razlog za to, da se razideta.

Kaj je z vami folk?! Kar vse vam pripada kao, kar do vsega imate pravico. Ženi povej, če ne bo seksa, je ločitev neizogibna. Ne vem kaj je tu za filozofirat?

Razen, če bosta ostala skupaj, ker je tako bolj "koristno", med vama bodo pa laži, fejkanje, napetost, negativna energija ... Mmmmm, res krasen, čudovit, ljubezni poln zakon, za zgled otrokom.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Popay 16 Feb 2017 14:55

Kaj kompliciraš, ljubico si najd, po možnosti eno, ki je prebrala tvoj uvoden post in ..... postala vlažna, hehe. Sicer pa, če boš še kaj hodil sem na obisk, boš videl, da ljubicam ni lahko, ker imajo ženske tukaj o ljubicah mnenje, da je treba na grmado z njimi, hehe, tako, da mislim, da te čaka težka pot, čeprav trdiš, da imaš dosti kandidatk na voljo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar mačka roža drevo 17 Feb 2017 17:08

jaz bom takole rekel
daj čimprej beži iz zakona, ker boš prizadet
če ne najdeš ljubice boš nesrečen
če jo najdeš bo po tebi usekala žena
če ti obljubi da bo seksala vsak dan se boš slabo počutil
tko da je edina rešitev konec zakona

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Bejba iz tujine 21 Feb 2017 13:47

Podobno dilemo sva imela midva z mozem, saj je to njemu bilo zelo pimembno. Brez sexa zanj ni bilo uspesne veze. Je imel z menoj kar sreco, saj tudi jaz rada to pocnem. Ampak ob pogovorih sem ugotovila, da je njemu bilo vedno premalo. Sva vcasih zelo pogosto, sedaj pa malo Manj.zanimivo je, da naj jaz sedaj toleriram, da njemu ni vec toliko za, da je utrujen, se ne pocuti vedno o.k. Kako se svet obrne? Glede na to, da me je v 25 letih zakona navadil na doloceno kolicino, sedaj lahko to torej zahtevam naprej, ali? Kaj mene briga, CE njemu ravno ni, izpolni naj svojo dolznost in mi pokaze svojo ljubezen.
Samo v razmislek.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Znalec 13 Mar 2017 23:56

Žena sexa na žalost ne steboj ... reši se je po hitrem postopku.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh