čudaške zahteve partnerja med rjuhami
Tri mesece nazaj sem spoznala in se po dolgem času zaljubila v moškega. Vse na njem mi je všeč. Tem za pogovore nama ne zmanjka. Predstavil me je že svoji družini in prijateljem. Vse mi nudi. Skratka vse super. Zadnje čase začenja v postelji s čudaški željami. Recimo, da med sexom na glas prdim. Ok, sem si rekla, mu bom ustregla, ker mi on zares veliko pomeni. Potem je enkrat, ko mi je bilo najlepše, prosil naj oponašam svinjo. Vse mi je dol padlo. Sem krulila kot svinja, ampak sem se počutila ponižano. Sodu je izbilo dno, ko me je naslednjič v največjem navalu strasti prosil naj ga pokakam po prsih. Tisti moment sem se vstala in šla, nisem mogla več. Totalno sem razočarana nad njim. Rekel mi je, da je to počel s svojo bivšo in da to ni nič takega. Ok, saj sem perverzna, ampak spet ne toliko. Tip mi ustreza drugače v vseh pogledih, res mi je zelo všeč, ampak se mi obrača želodec. Bojim se, če mu ne bom ustregla, da bo poiskal nazaj bivšo.
Ne verjamem ti, no! Jezi me to laganje. Ker ti je rekel, da med seksom na glas prdi, le kako lahko kdorkorkoli prdi na glas, zavestno, med seksom, ko ni kontrole, ni oblasti? Kdor ima vetrove zaradi kronicne bolezni, da! Sicer ne. In ze tu si me zmotila. Potem pa stopnjujes perverzijo, vse do sranja… Ce pa je res, pa se ti ne bom smejala, le zakaj, smilis se mi!