Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu čudaške zahteve partnerja med rjuhami

čudaške zahteve partnerja med rjuhami

Tri mesece nazaj sem spoznala in se po dolgem času zaljubila v moškega. Vse na njem mi je všeč. Tem za pogovore nama ne zmanjka. Predstavil me je že svoji družini in prijateljem. Vse mi nudi. Skratka vse super. Zadnje čase začenja v postelji s čudaški željami. Recimo, da med sexom na glas prdim. Ok, sem si rekla, mu bom ustregla, ker mi on zares veliko pomeni. Potem je enkrat, ko mi je bilo najlepše, prosil naj oponašam svinjo. Vse mi je dol padlo. Sem krulila kot svinja, ampak sem se počutila ponižano. Sodu je izbilo dno, ko me je naslednjič v največjem navalu strasti prosil naj ga pokakam po prsih. Tisti moment sem se vstala in šla, nisem mogla več. Totalno sem razočarana nad njim. Rekel mi je, da je to počel s svojo bivšo in da to ni nič takega. Ok, saj sem perverzna, ampak spet ne toliko. Tip mi ustreza drugače v vseh pogledih, res mi je zelo všeč, ampak se mi obrača želodec. Bojim se, če mu ne bom ustregla, da bo poiskal nazaj bivšo.

Mater si me razkurla Prekleto. Laznivka! Kaj pises take stvari !! Zakaj zajebavas posten folk, ki ti nic noce!

OD SMEHA AHAHAHHA

kolk si ti stara avtorica oz. avtor kdorkoli si že… po pisanju in izmišljotinah sodec, nisi niti za v vrtec in tam se s sexom zagotovo še ne ukvarjajo. tako,d a to je moj nasvet tebi. najprej se zresni in odrasti, potem pa sexaj.

A je imel poševnooki nasmeh? A je dišal po kaki kremici?

Nič od tega.

Do sedaj sem se jaz drugim smejala. Zdaj sem prišla očitno na vrsto, da se drugi meni. :)))

Nič od tega.[/quote]
Če si zadnje čase brala mon, potem veš, da je bilo tole zgoraj ful smešno. Kar se tvojega problem atiče, je pa tako, da je težko ugotoviti, kaj je res in kaj provokacija. Tole, kar si napisala zgoraj, je tako surrealno, da hudo diši po provokaciji.

ženska, ta tip je psihopat, ZBEŽI od take budale, no. Ni edini moški.

Želela bi si, da bi bil hec, ampak ni. Žal. Se bodo vsaj eni nasmejali…

Ne verjamem ti, no! Jezi me to laganje. Ker ti je rekel, da med seksom na glas prdi, le kako lahko kdorkorkoli prdi na glas, zavestno, med seksom, ko ni kontrole, ni oblasti? Kdor ima vetrove zaradi kronicne bolezni, da! Sicer ne. In ze tu si me zmotila. Potem pa stopnjujes perverzijo, vse do sranja… Ce pa je res, pa se ti ne bom smejala, le zakaj, smilis se mi!

A to obstaja???? :((((((((((((((

Za bruhat…to lahko samo bolniki(moteni) počnejo, normalen človek dojema spolnost kot nekaj lepega ne popačeno. Niti živali ne počno to.

Žalostno, res.

Kako prdneš na silo in kako se pokakaš na silo? Men to ne bi šlo niti pod razno. Ajde svinjo bi lahko oponašala, če bi se spomnila, kako se sploh svinja oglaša LOL

Sicer tega ne verjamem, če pa bi se vseeno res zgodilo, pa jaz kaj takega ne bi zmogla niti hotela. Bi se mi začelo obračat, ko bi se spomnila na seks.

Sicer tega ne verjamem, če pa bi se vseeno res zgodilo, pa jaz kaj takega ne bi zmogla niti hotela. Bi se mi začelo obračat, ko bi se spomnila na seks.

Intelektualni dedci imajo vedno čudaške seksualne želje, odsotnost seksa ali pa kaj odštekanega. Klasika zanima samo povprečneže.

Če ga hočeš obdržati, potem mu izpolni vse želje, sicer te bo hitro zapustil. Kaj boš pa potem? sama do konca življenja? To ti je zdej zadnja šansa, da še dobiš moškega 🙂

Dobro si ocenil. Je na vodilnem položaju in zelo brihten dečko. V postelji je svinja, kaj čem.

Ne morem verjet. To je sigurno provokacija, avtor se nam na drugi strani smeje, kako smo neumni, ko to beremo in zraven še komentiramo.

Maloumno je tipu po treh mesecih poznanstva reči partner. To ni partner, to je kvečjemu fant, če že ne samo ljubimec.

To bi bil moj prispevek k tvoji temi, ostalega ne bom komentirala.

Dobro si ocenil. Je na vodilnem položaju in zelo brihten dečko. V postelji je svinja, kaj čem.[/quote]

Vsaj bičat ga ne rabiš.

Tudi Drnovšek je imel take zahteve, zato so ga ženske zapuščale. Pa Hitler in še danes mnogi politiki in direktorji, kardinali ….višje ko so po hierarhični lestvici, večje svinje so.

Si z njim le zaradi dnarja, a ne ?

Oz tako je. vsi ljudje imajo kakšne čudne želje. Ljudje z denarjem in položajem imajo le več možnosti jih uresničiti.

Dobro si ocenil. Je na vodilnem položaju in zelo brihten dečko. V postelji je svinja, kaj čem.[/quote]

Vsaj bičat ga ne rabiš.[/quote]
Njega ne. Takšne želje je imel nekdo drug pred njim. Tudi zelo uspešen dečko. Očitno sem magnet za take.

Vsaj bičat ga ne rabiš.[/quote]
Njega ne. Takšne želje je imel nekdo drug pred njim. Tudi zelo uspešen dečko. Očitno sem magnet za take.

New Report

Close