Lep pozdrav,
jaz imam tudi eno še hujšo težavo.
Stara sem 18 let,živim z mamo in očetom,ki sta sedaj 5 let poročena. =/ Pa tudi z očetovo mamo ( babico).Enostavno ne vem kaj naj storim
ne morem se nikomur zaupat
nikomur izmed bLižnjih .. koLegom se pa ne upam,ker nočem,da bi se kaj takega razvedeLo. Skratka .. zgodba je takšna ..
Ko sem bila stara 6 let se je vse skupaj pričelo. Oče je večkrat brutalno pretepel mamo zaradi stvari,ki si jih je babica večkrat namišljevala. Čeprav vsi misLijo,da sem na to že zdavnaj pozabLa, žal nebom mogLa nikoLi. Takrat sma z mamo pobegniLi k sorodnikom, ker me je mama vlekLa za sabo. In sem potem leto pa poL na tak način živeLa brez očeta. =/ Sedaj pa vse te travme ponovno podoživLjam ...
.. zdaj živimo v hiši .. mama se je precej spremeniLa in se sedaj upa zoperstaviti očetu. =/ Ampak žaL neuspešno. Pred kratkim sta imeLa najprej manjši spor =/ .. oče jo je večkrat opozarjaL,da naj ne sika v njega in da ga naj besedno pusti pri miru. Mama namreč očeta včasiH grdo zmerja .. njemu pa to ni všeč. Razjezi ga tudi če midve z mamo karkoLi rečema kontra babice, saj se potem vedno postavi za njo. Potem pa mene razjezi dejstvo,da njegova družina sma jaz in mama .. ne pa babica.
In ker je vsa stvar žaL prišLa predaLeč .. je prišLo do ponovnega pretepa med mamo in očetom. Oče je mamo večkrat udariL po obrazu, jo davo in z gLavo zabijaL v steno.
Jaz sem misLiLa,da me bo konec.
Mama me je prosiLa,da naj pokLičem intervencijo, a je nisem mogLa. Preveč sem bLa prestrašena.
In hkrati jezna .. kajti večkrat je oče tudi mene v otroštvu naLomiL in je samo nepremično staLa in mi ni nikoLi pomagaLa.
Nato je odšLa k svoji sestri, ampak se je nato vrniLa. Sestra ki sem jo omeniLa ( teta ) pa mamo vedno nagovarja kontra mojemu očetu.
Češ da se mu naj ne pusti pa da se mu naj zoperstavi.. in mama se potem počuti še preveč močno. Zelo pa sovraži babico,ker jo je v nosečnosti ( z mano ) zeLo izrabLjaLa. :/ Jaz imam sedaj fanta, ki mi zmerom stoji ob strani .. ampak .. ga pa tudi ni vedno ob meni. O tem z njim večkrat spregovorim, ampak enostavno ne najde besed, ki bi me vsaj maLo potoLažLe. Zato iščem kakršnokoLi pomoč na tem forumu. =/ In zato sem se zatekLa sem. =/ Oče je tudi mene večkrat pretepel a si nikoLi nisem upaLa niti pisnit komurkoLi o tem .. tudi svojo mamo večkrat udari ( babico ) .. no in sedaj konec koncov je ponovno še mojo mamo.
Mama se sedaj z mano več ne pogovarja kot prej.
Imam občutek,da vse skupaj zapušča.
Hiša je očetova in babičina ..
.. oče in mama si grozita z ločitvijo in med seboj spLoh ne spregovorita niti besede.
Jaz pa sem v diLemi,ker nwm kaj naj nardim.
Brez mame si življenja ne predsTavLjam =( .. tudi brez očeta ne .. ampak iskreno povedano ... straH me je.. če samo pomisLim,da bi mogLa živet z očetom in babico. Kajti babica je nardiLa preveč nesramnih stvari in zdaj ta spor med mamo in očetom samo še podžiga na ta način da se očetu laže o dejanjih in besedah ki jih mama spLoH ne izreče.
Prosim pomagajte mi s kakršnimkoli nasvetom.
Kaj naj storim .. na koga se naj obrnem.. občutek imam,da nimam več družine. </3
jaz imam tudi eno še hujšo težavo.

Ko sem bila stara 6 let se je vse skupaj pričelo. Oče je večkrat brutalno pretepel mamo zaradi stvari,ki si jih je babica večkrat namišljevala. Čeprav vsi misLijo,da sem na to že zdavnaj pozabLa, žal nebom mogLa nikoLi. Takrat sma z mamo pobegniLi k sorodnikom, ker me je mama vlekLa za sabo. In sem potem leto pa poL na tak način živeLa brez očeta. =/ Sedaj pa vse te travme ponovno podoživLjam ...