Forum: Partnerska in družinska posvetovalnica

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

Odpoved stanovanja stanovanjskega sklada in težava

Odgovori Nova tema
Default avatar enazalostna 13 Avg 2017 22:33

Pozdravljeni!

Imam eno veliko težavico. v najemu imam stanovanje iz stanovanjskega sklada. Jaz sem tista ki je nosilec pogodbe, moj zdaj bivši partner, pa je prijavljen le pri upravitelju staninvestu da plačujemo stroške za 2 osebi... zaradi dalj časa trajajočih težav, se želim odselit, vendar on noče o tem niti slišat (subtilne grožnje itd.)

Kako naj odpovem pogodbo o najemu stanovanja? Stanovanje bi naj izpraznila, jaz pa ne bi rada več imela težav z bivšim in bi le šla? Ali je možno da podam odpoved pogodbe in se potem iz mojih plačanih varščin in ostalega urejajo zadeve... dejansko mi je za vse čisto vseeno, želim si le da bi bila prosta najemne pogodbe, bivši zdaj tudi noče plačevat stroškov, fizično pa ga ne morem odstranit ne bi pa rada ustvarjala incidenta z vpletanjem ostalih. Saj bi lahko prišli 4je in bi se zadeva "izselila" tudi na silo, ampak tega ne želim, ker ve kje delam itd...

Hvala vnaprej

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh