Forum: Partnerska in družinska posvetovalnica

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

Partnerstvo, ki postaja trpljenje in ponizevanje

Odgovori Nova tema
Default avatar zalostna2 5 Mar 2018 22:13

Pozdravljena,
hvala za opogomljujoce besede in podporo. Seveda je tezko, a tezje je ne ziveti prijetnega zivljenja s smislom. verjamem da sem na dobri poti, tudi s pomocjo terapevtke in vseh, ki so s svojimi nasveti in pogledi na zadevo bolj nevtralno, kot lahko sama, povedali, da taksen odnos ni odnos. Da moram imeti v prvi vrsti najbolj rada sebe in da v zdravem odnosu ni taksnega vsiljevanja in spreminjanja. Seveda je pred mano trdo delo, a se veselim, ko bom zopet jaz kot sem. Hvala in vse dobro.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar zalostna2 5 Mar 2018 22:16

Hvala Brina5, grem naprej in se trudim, da se mi povrne moje zivljenje in moj nasmeh. Korak za korakom in s pomocjo tvojih besed in besed drugih je lazje, saj tako se bolj vem, da mora zdrav odnos temeljiti na sprejemanju in podpori in ne trpincenju in spreminjanju. Z lepimi pozdravi.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar zakaj_pa 13 Mar 2018 08:18

Če on nima namena delat na sebi se ne bo spremenil. V temu primeru se lahko ti popolnoma prilagodiš (podrediš) ali boš še ena oseba, ki je v odnosu osamljena in utišana.

Pa še ta namig, ljedje se bistveno ne spremenijo, če to ni njihova izrecna želja.

Poslušaj svojo intuicijo.

Srečno

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh