Med.Over.Net

Partnerska in družinska posvetovalnica

Odgovarjajo: dr. Anica Koprivec Prepeluh, zakonska in družinska terapevtka • dr. Barbara Kutnar Novak, zakonska in družinska terapevtka • Edin Durakovic, kulturolog in doktorant ZDT • Jana Lavtizar, spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka • Jerneja Dimec Bratina, specialistka zakonske in družinske terapije, zakonska in družinska terapevtka • Melita Kramar, specialistka zakonske in družinske terapije • dr. Sabina Jurič Šenk, univ. dipl. psih. • mag. Uroš Drčić, specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC)

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

dr. Anica Koprivec Prepeluh , zakonska in družinska terapevtka

Anica_K._Prepeluh

dr. Barbara Kutnar Novak , zakonska in družinska terapevtka

Barbara Novak

Edin Durakovic , kulturolog in doktorant ZDT

Edin Durakovic

Jana Lavtizar , spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka

JanaLavtizar

Jerneja Dimec Bratina , specialistka zakonske in družinske terapije, zakonska in družinska terapevtka

JernejaDimecBratina

Melita Kramar , specialistka zakonske in družinske terapije

Melita Kramar

dr. Sabina Jurič Šenk , univ. dipl. psih.

Sabina_JuricSenk

mag. Uroš Drčić , specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC)

Uroš Drčić

Je specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC). Je direktor zavoda Revita, center za svetovanje in izgorelost, kjer vodi prakso individualne, partnerske in skupinske psihoterapije ter psihosocialnega svetovanja. Skozi leta psihosocialnega dela je tudi na podlagi lastne izkušnje izgorelosti dal poseben poudarek pomoči osebam s težavami s prekomernim izčrpavanjem. Vodi tudi svetovalno skupino prav za osebe s takimi težavami. Znanja in veščine s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija na Univerzi Sigmunda Freuda ter specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA. Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.

Partnerstvo, ki postaja trpljenje in ponizevanje

Default avatar

zalostna2

Pozdravljena,
hvala za opogomljujoce besede in podporo. Seveda je tezko, a tezje je ne ziveti prijetnega zivljenja s smislom. verjamem da sem na dobri poti, tudi s pomocjo terapevtke in vseh, ki so s svojimi nasveti in pogledi na zadevo bolj nevtralno, kot lahko sama, povedali, da taksen odnos ni odnos. Da moram imeti v prvi vrsti najbolj rada sebe in da v zdravem odnosu ni taksnega vsiljevanja in spreminjanja. Seveda je pred mano trdo delo, a se veselim, ko bom zopet jaz kot sem. Hvala in vse dobro.
Default avatar

zalostna2

Hvala Brina5, grem naprej in se trudim, da se mi povrne moje zivljenje in moj nasmeh. Korak za korakom in s pomocjo tvojih besed in besed drugih je lazje, saj tako se bolj vem, da mora zdrav odnos temeljiti na sprejemanju in podpori in ne trpincenju in spreminjanju. Z lepimi pozdravi.
Default avatar

zakaj_pa

Če on nima namena delat na sebi se ne bo spremenil. V temu primeru se lahko ti popolnoma prilagodiš (podrediš) ali boš še ena oseba, ki je v odnosu osamljena in utišana.

Pa še ta namig, ljedje se bistveno ne spremenijo, če to ni njihova izrecna želja.

Poslušaj svojo intuicijo.

Srečno